#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Aydın'dan çokta bi fazlası yok, Kazım'ın da geleceği düşünülürse gönderilmeli. Tabi bu adamı alacak enayi bi kulüp bulmak zor, o yüzden biraz zor gider.

Aydın da iyi futbolcu ancak üstüne hiç bir şey katmadı katmıyorda Amrabat mukayese bile edilemez Fatih Terim onu kadroda tutacak ve gösterecek hepimize nasıl bir futbolcu olduğunu Sabır bazen güzel şeyler kazandırır ;)

Tam bir balon çıktı. İnşallah rusya yada katardan falan teklif gelirde okuturuz yoksa elimizde patlayacak.

ambahard seneye very importan bir oyuncu olarak ekibimiz bunyesinde kendisine yer tenezzul edecektir

nolursun bişiler yap seneye herkesi morart kanka ya ben inanıyorum sende potansiyel var

BK5cr4TCUAAR-nq.jpg

futbolunu falan bilmemde birkez daha anladım sen harbi ADAMSIN ADAMRABAT .

Sv: #53 Nordin Amrabat

Seneye iyi işler çıkaracak eminim.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

beğenmiyorlar seni. ama sen ki kayserispor başkanına resti çeken, sen ki galatasaray'a gitmezsem oynamam diyen, sen ki parasından feragat edip cebinden ödeyen, sen ki " galatasaray'da oynuyorsanız hergün allah'a şükretmeniz lazım." diyen yine sen.

bu taraftar senin değerini bilmiyor. birkaç maçlık kötü performansından sonra tü kaka derler sana. ama bilmezler ki arena'ya her çıkışında, zemine her ayak basışında, her depar atışında deli gibi heyecanlanan sen.

şimdi senin değerini daha iyi anlıyorum. şimdi sana daha çok saygı duyuyorum. varsın beğenmesinler seni. sen sağdan sağdan yardırmaya devam et, sağa çek ayak içi ortala, burak illa ki ceza sahasındadır. orasını çok düşünme sen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

galatasaray sozluk, alinti

Herkes müthiş performans mı gösterdi de 8,5 milyonluk adamı siliyoruz arkadaşlar? ki sonradan girdiği maçların neredeyse hepsinde oyunu hızlı şekilde karşı tarafa taşıyabildik.

Ayrıca Alper gelmediğinde karaktersizlere yer yok diyoruz hepimiz de, Amrabat gelmek için neredeyse 1 yıl savaştı. Beklentileri karşılayamadı gibi bi durum da yok

Sv: #53 Nordin Amrabat

+ 8.5 değil 5.5 olmasi lazim 1 milyon falan az aldı maaşı oraya verilsin diye.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Performansı giderek artıyordu bu yabancı sınırıyla tribünde duracak garibim.

Tüm şampiyonlar ligi maçlarında iyiydi iyi bir yedek sonradan oyuna girdiği zaman etkili oluyor.

Böyle üstün yetenekli bir oyuncumuz varken Nani'ye gerek yok.

Geri
Üst Alt