#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

bizim futbolcular niye bu kadar yakışıklı ya la :trollface:

1010943_513917288657546_82203937_n.jpg

farfanla swaplasak ne cici olur

Avrupa'da bi takım bulsun kiralık gönderelim. Yazık adama oturmasın tribünde.

3 milyon avro üzeri bir fiyata hemen satilmali.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

ardayi 12 ye satip

gaylara 8,5 vermek hangi aklin ürünüdür ????????????????????????????????????????

iki dakikada harcadık adamı. yaşı genç ve bu sene şampiyonlar liginde çeyrek finale giden maçlar tekrar gözden geçirilmeli amrabatın asistleri olmasa acaba çeyrek finali görürmüydük.6+0+4 geldi diye göndermek mantıksız. hiç olmazsa bazı maçlarda oynar. sonradan girince daha etkili oluyodu ama

çok karakterli düzgün bir insan ama bir türlü dikiş tutturamadı seneye daha iyi olmanı bekliyoruz amrabat efendi

Amrabat'ı çok sert eleştiren arkadaşlarımız var.Ben de tam kapasitesini verdiğini düşünmüyorum ancak bu sene çok önemli maçlarda kalitesini ortaya koyarak skora etki eden bir futbol ortaya koymuştur.Şans verildikçe ve ona güvendikçe yürekten oynamaya devam edecektir Nordin Amrabat...

Amrabat'ı çok sert eleştiren arkadaşlarımız var.Ben de tam kapasitesini verdiğini düşünmüyorum ancak bu sene çok önemli maçlarda kalitesini ortaya koyarak skora etki eden bir futbol ortaya koymuştur.Şans verildikçe ve ona güvendikçe yürekten oynamaya devam edecektir Nordin Amrabat...

Belki önemli Mac'larda biraz döktürdü, ama ne olursa olsun, 12 Mac vasat oynayip 2 Mac Süper oynayan Adam'in Galatasaray'da isi yok.

Belki önemli Mac'larda biraz döktürdü, ama ne olursa olsun, 12 Mac vasat oynayip 2 Mac Süper oynayan Adam'in Galatasaray'da isi yok.

Bence ufak da olsa bir şansı hakediyor.Lakin Nai ve Farfan isimleri gündemden düşmüyor.Bu isimlerden biri gelirse şayet amrabat takımda kalmaz zaten.Bu da gitme ihtimalini güçlendiriyor maalesef

Bence ufak da olsa bir şansı hakediyor.Lakin Nai ve Farfan isimleri gündemden düşmüyor.Bu isimlerden biri gelirse şayet amrabat takımda kalmaz zaten.Bu da gitme ihtimalini güçlendiriyor maalesef

Bence gitsin, kötü niyetli demiyorum ama inan bana Nani'yi birak 1 tane Farfan 3 tane Amrabat eder.

Kafasının içinde beyin yok, yetenek desen o da yok. Fizik ve sürat = 8.6 milyon? Şanslı çocuk...

Bence gitsin, kötü niyetli demiyorum ama inan bana Nani'yi birak 1 tane Farfan 3 tane Amrabat eder.

Tabii ki Farfan üst düzey bir oyuncu diyebiliriz.Gittiği takımlarda istikrar abidesi olmuş.Kadromuzda Farfan veya Nani'yi görsek Amrabat'ın ismini bile telaffuz etmeyiz.Mantıklı olan bu.Ama bunların olmadığı yerde Amrabat da dediğin gibi kötü değil.

Geri
Üst Alt