#53 Nordin Amrabat

Bi gitse şu pehlivan

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Sinyor İmparator Fatİh Terim şu adamını bir kere de SAĞ KANATTA denese olmaz mı mübarek...

Bu kadar ezbere oynayan bir adam görmedim ben.

Koşuları iyi ama bu alanları ligde bulamayınca güreşe başvuruyor :asd:

bugün azda olsa iyi oynadı takımda kalması gerek bence

Kaliteli oyuncu ve yetenekli. Cl de her maçta bizi rakip sahada tutan adamdı. Ligte ölümüne kapanan takımlara karşı bir varlık gösteremeyen kaliteli yabancıları hatırlayalım; sneijder, giovanni, elano, jo, ... mutlaka kalmalı Amrabat.

Bugün yine 1-2 kere calim atmayi denedi ve fena rezil oldu. Erman'dan falan formayi kapamaz. Birisi alsa da kurtulsak sundan.

Bu adami gondermeye calisanlar varmi daha .. :o Engin baytar i gorduk adam resmen futbola kusmus

amrabatta kötünün iyisiydi.ürkek gördüm.2-3 kez birebir yakaladı geçemedi rakibini.birazda kilo almış gibi.kalçası yağ bağlamış çalım hamleleri yavaşlamış.bu 2.ci senesi olacak elini çabuk tutup biran önce form tutmalı.yoksa heran şutlanabilir.

Tamam artık Amrabat savunuculara yeni bir fırsat doğdu gol attı adam hızlı beyler süper topçu :(

amrabattan ümitliyiz ancak sanki bu adama birşeyler oldu kayseride ne top oynardı hele bir fener maçı vardı sanki çift motor takmış gibiydi biz bir hayrını göremedik daha ama bu sene son şansı oldu oldu olmazsa baybay derler

Geri
Üst Alt