#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Tekniği zayıf, hızı var Aydın'dan farklı olarak bi de gücü var. Kayseri'deyken çok istemiştim gelmesini de hata etmişiz demekki, ben geçen yıl hemen hiç bir maçında tatmin olamadım Nordin'den. Gönderebilirlerse ne ala ama kalır bi şans daha ayaklarına anca seneye yollanır.

Cıx

ben demiştim diyebildiğim bi adam. bundan cacık olmaz niye alıyoruz derken forum saldırıyodu yok gelince görücen şöyle iyi böyle iyi. kanat oyuncusu olarak adam eksiltmeyi beceremeyen bi oyuncu ne işe yarar. bugün güzel bi gol atmış ama rakip de malum yani. ne diyelim inşallah bu sene çok daha iyi olur.

Gücünü kontrollü kullanması lazım bir ara iki kişi sırtına bindi topu vermedi dönemediler

ezbere oynuyor. korner bayragina kadar gürese gürese kosuyor sonra sag ayaginla orta aciyor.

hele bugün bos yere pas atmasi yokmuydu :o

insallah bir an önce gönderilir

kiralık olur satılık olur elden çıkarmak lazım, seneye ztk harici kadroya giremez

Amrabattan umutluyum ben gercekten cok hizli kontralarda felan cok faydali olabilir..

Alan buldugunda kendi'de dedigi gibi daha iyi isler yapabilir CL'de felan

8.6m€ vermemiz baştan hataydı.Kiraya falan verilmesi taraftarı değilim ben, satılıyorsa satılsın yoksa böyle faydalanmaya çalışalım.

AW: #53 Nordin Amrabat

Adamda son vuruş denen birşey yok..

Vallah son vuruştan ziyade baya birşeyler eksik bir kanat oyuncusu için. Adam eksiltme kabiliyeti kısıtlı, çalım atabilmek için teknik mevcut değil. Eh hız var diyorlar,bence o kadar da hızlı değil. Bunlara artı adamda güreşci genleri var,zora girdi mi rakibe dalıveriyor. İşimiz zor Nurettin le...

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Eğer bu adama 1 yıl daha şans verirsek bu adamdan para kazanma şansımızıda yok etmiş oluruz demektir bence.

Ama boş alanda çok etkili sadece düzenli forma şansı bulamıyor takıma tam ısınmadı yoksa wonderkid bir oyuncu fifa tarafından geleceğin yıldızları arasında artı cl de o assistlerini yapmasa biz bir hiçtik.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Galatasaray seviyesine hiçbir zaman çıkamayacak bana göre.

Deplasmanda ki Manchester maçında topu direkten dönmüş tü beee . :D (yanlış hatırlamıyorsam)

bundan umudu kestim Allah aşkına verin bir yere kiralık en azından kontenjan boşalır elmandere ihtiyacımız olur(allah korusun sakatlık vs anında ama) amrabata olmaz tek yapacagı olumlu hareket sol taraftan kosar kosar kosar sağa çeker ortayı acar (burak drogba vs) kafayla vuracak ölme eşeğim ölme sırf bu özellik için sınırlı olan kontenjanımızı doldurmamamız gerek belki oynayabilecegi bir takıma giderse orada pişer(ondan bile umudum yok) beni yanıltır inşallah çok isterim(bundan hele hiç mi hiç umudum yok) maalesef küçük takım oyuncusu 1-2 maç oynar 11-12 maç saç baş yoldurur ve her maç kart görmesi banko ve kolayca kendini yere atıyor...

Ynt: #53 Nordin Amrabat

Mehmet oguza abone oldum. Belli ki futboldan ve futbolcudan anliyor.

Geri
Üst Alt