Emre Kaan A.
Cezalı
- 15 Temmuz 2013
- 14
- 0
- 691
stoch amrabattan daha verimli oyuncu diyerek de tuyu dikmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sürekli oynatılırsa patlama yapar kayserideki günlerine döner
Bu yazdığına inandın mı ? 30dkdan fazla çıkaramaz kayseridede aynıydı küçük takımların büyük oyuncusu..
Aynı senin gibi düşünüyorum. Umarım yönetim anlamışdır. Türkiyeden yabancı futbolcuya o kadar para verilmez, verilmemeli!
git bu takımdan
Tamam Ambarabat çok üst düzey bir oyuncu değil ama bazı maçlarda ileride top tutmak için kullanılabilecek rakip bekler için sorun yaratabilecek yetenekte bir oyuncu ben katılmıyorum gönderilmeli diyenlere geçen sezon kaç maç forma şansı bulabildi bunuda tartışmak lazım yabancı sınırı varken Amrabat'ın klübede mahkum kalması doğal değil mi ? adamında yapıcağı bir şey yok yabancı sınırı olmasa bir çok maçta şans bulabilecekti takımla oynamak,maç temposu yakalamak,takımın parçası olmak çok önemli bu takımda 6tane her maç 11 çıkacak yabancı oyuncular zaten belli Snejderi,Drogbayı mı kesiceksiniz adam belkide çok iyi hazırlanıyo maçlara ama işte forma şansı bulamıyo bunlarıda değerlendirin lütfen Şampiyonlar liginde oynadığımız maçlara baktığımız zaman ciddi anlamda katkı yapan 3-4 isimden biri biraz Empati yapın Fatih hoca olsanız kimi kesip Ambaratı oynatacaksınız ? zaten sağ sol beklerden birisi yabancı sınırına takılıyo her maç bi maçta Sabri oynuyo sağ bekte bi maçta sol bekte Hakan bunları görmek lazım...
Çok doğru, kimse Fatih Terim in yerine kendini koymuyor.
Yahu Amrabat antrenmalarda süper olacak hoca ben şimdi Drogba'yı Sneijder'i kesemem kusura bakmasın mı diyecek böyle bir anlayış yok kimse kimseyi kandırmasın denildiği kadar faydalı olsa illa kadroda yer bulur kendisine kanat oyuncusu ama tek çalım atma girişimi topu atıp peşinden koşması her pozisyonda tek umudumuz rakip bekten hızlı koşması tabii bu arada faul yapmaması birazda bunu düşünün bence eğer bunun aksini iddia ediyorsanız zaten aynı oyuncudan bahsetmediğimize tam olarak kanaat getirmiş olacağım.
Bilader bizim sistemimiz kanat oyuncularının olduğu bir sistemmiydi geçen sene onu söylesene sen bana ? biz 4-3-1-2 oynamadık mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum alemsiniz ya!! iyi giden bir sistemi niye bozsun ki hem Fatih Terim her maça ayrı taktiklemi çıksın yok böyle bir dünya!
Bu takıma bu adamı kim hangi ısrarlar ve fiyatlar sonucu getirmiştir? Fatih Terim bir bildiği vardır demesini bilirsiniz o zaman bildiğini uygulasın hocamızda ya da almasın kanatsız oynayacaksa bir hata yapıp aldıysada ısrarcı olmayıp göndersin madem öyle.