#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

ben bu forumdaki kaadar nankör taraftar görmedim biri riera gitsinder biri amrabat biri elmander emin olun sizin söylemenizle hepsi gider biraz oyunculara saygı duyun gitsindediğiniz bu kişiler şampiyonlukta ve çeyrek finalde kim nederse desen her futbolcu gibi buyuk katkıları var umarım hiç biri gitmez.takım bozulmaz

Gitmesini cok istiyorum bende, hem kontejyandan yiyor, hem de sahadayken bana hic güven vermeyen bir adam. Rakip kaleye en yakın adamlardan birisi olarak oynuyor ama gol atma ihtimali neredeyse 0. Elmander-Riera-Amrabat takımdan ayrılmalılar.

Tamam Ambarabat çok üst düzey bir oyuncu değil ama bazı maçlarda ileride top tutmak için kullanılabilecek rakip bekler için sorun yaratabilecek yetenekte bir oyuncu ben katılmıyorum gönderilmeli diyenlere geçen sezon kaç maç forma şansı bulabildi bunuda tartışmak lazım yabancı sınırı varken Amrabat'ın klübede mahkum kalması doğal değil mi ? adamında yapıcağı bir şey yok yabancı sınırı olmasa bir çok maçta şans bulabilecekti takımla oynamak,maç temposu yakalamak,takımın parçası olmak çok önemli bu takımda 6tane her maç 11 çıkacak yabancı oyuncular zaten belli Snejderi,Drogbayı mı kesiceksiniz adam belkide çok iyi hazırlanıyo maçlara ama işte forma şansı bulamıyo bunlarıda değerlendirin lütfen Şampiyonlar liginde oynadığımız maçlara baktığımız zaman ciddi anlamda katkı yapan 3-4 isimden biri biraz Empati yapın Fatih hoca olsanız kimi kesip Ambaratı oynatacaksınız ? zaten sağ sol beklerden birisi yabancı sınırına takılıyo her maç bi maçta Sabri oynuyo sağ bekte bi maçta sol bekte Hakan bunları görmek lazım...

Tamam Ambarabat çok üst düzey bir oyuncu değil ama bazı maçlarda ileride top tutmak için kullanılabilecek rakip bekler için sorun yaratabilecek yetenekte bir oyuncu ben katılmıyorum gönderilmeli diyenlere geçen sezon kaç maç forma şansı bulabildi bunuda tartışmak lazım yabancı sınırı varken Amrabat'ın klübede mahkum kalması doğal değil mi ? adamında yapıcağı bir şey yok yabancı sınırı olmasa bir çok maçta şans bulabilecekti takımla oynamak,maç temposu yakalamak,takımın parçası olmak çok önemli bu takımda 6tane her maç 11 çıkacak yabancı oyuncular zaten belli Snejderi,Drogbayı mı kesiceksiniz adam belkide çok iyi hazırlanıyo maçlara ama işte forma şansı bulamıyo bunlarıda değerlendirin lütfen Şampiyonlar liginde oynadığımız maçlara baktığımız zaman ciddi anlamda katkı yapan 3-4 isimden biri biraz Empati yapın Fatih hoca olsanız kimi kesip Ambaratı oynatacaksınız ? zaten sağ sol beklerden birisi yabancı sınırına takılıyo her maç bi maçta Sabri oynuyo sağ bekte bi maçta sol bekte Hakan bunları görmek lazım...

Çok doğru, kimse Fatih Terim in yerine kendini koymuyor.

Çok doğru, kimse Fatih Terim in yerine kendini koymuyor.

Empati yapmak gerçekten şart !! şimdi benimde hoşuma gitmiyo 8 milyon euro verilen oyuncunun oynamaması ama düşünüyorum Amrabat'ı oynatsan 11'de 7 yabancı oluyo beklerden biri her maç rotasyona zaten giriyo onlarıda oynatınca 8 yabancı oluyo ilk 11 de maksimum 6 yabancı zorunluluğu var Fatih Terim olsam Amrabat'ı oturturum yapıcak birşey yok Amrabat sorunundan önce savunmada rotasyon oluyo sınır yüzünden Eboue,Danny,Riera'dan dönüşümlü oturuyolar sürekli ciddi sorun yani bunlar,Hocanın da yapacak bir şeyi yok.

Bu sene çok puan kaybı yapmamızın nedeni zaten yabancı sınırı

Bakıyoruz Fatih hocaya Eboue'yi kesiyo Sabriyi oynatıyo sola Riera'yı koyuyo sınırı geçmemek için Danny'i oturtuyo bekleri oynatmak için Gökhan Zan'ı oynatıyo yani takımın dinamikleriyle oynamak zorunda kalıyo Fenerbahçe güçlü bir kadroyla girseydi geçen sezon bu kadar kolay şampiyon olamazdık çok puan kaybettik bunuda göz ardı etmemek lazım!!

Yahu Amrabat antrenmalarda süper olacak hoca ben şimdi Drogba'yı Sneijder'i kesemem kusura bakmasın mı diyecek böyle bir anlayış yok kimse kimseyi kandırmasın denildiği kadar faydalı olsa illa kadroda yer bulur kendisine kanat oyuncusu ama tek çalım atma girişimi topu atıp peşinden koşması her pozisyonda tek umudumuz rakip bekten hızlı koşması tabii bu arada faul yapmaması birazda bunu düşünün bence eğer bunun aksini iddia ediyorsanız zaten aynı oyuncudan bahsetmediğimize tam olarak kanaat getirmiş olacağım.

Yahu Amrabat antrenmalarda süper olacak hoca ben şimdi Drogba'yı Sneijder'i kesemem kusura bakmasın mı diyecek böyle bir anlayış yok kimse kimseyi kandırmasın denildiği kadar faydalı olsa illa kadroda yer bulur kendisine kanat oyuncusu ama tek çalım atma girişimi topu atıp peşinden koşması her pozisyonda tek umudumuz rakip bekten hızlı koşması tabii bu arada faul yapmaması birazda bunu düşünün bence eğer bunun aksini iddia ediyorsanız zaten aynı oyuncudan bahsetmediğimize tam olarak kanaat getirmiş olacağım.

Bilader bizim sistemimiz kanat oyuncularının olduğu bir sistemmiydi geçen sene onu söylesene sen bana ? biz 4-3-1-2 oynamadık mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum alemsiniz ya!! iyi giden bir sistemi niye bozsun ki hem Fatih Terim her maça ayrı taktiklemi çıksın yok böyle bir dünya!

Bilader bizim sistemimiz kanat oyuncularının olduğu bir sistemmiydi geçen sene onu söylesene sen bana ? biz 4-3-1-2 oynamadık mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum alemsiniz ya!! iyi giden bir sistemi niye bozsun ki hem Fatih Terim her maça ayrı taktiklemi çıksın yok böyle bir dünya!

Bu takıma bu adamı kim hangi ısrarlar ve fiyatlar sonucu getirmiştir? Fatih Terim bir bildiği vardır demesini bilirsiniz o zaman bildiğini uygulasın hocamızda ya da almasın kanatsız oynayacaksa bir hata yapıp aldıysada ısrarcı olmayıp göndersin madem öyle.

Ayrıca Snejder,Drogba gibi adamları hiç bir hoca kolay kolay kesmez bunlar kıytırık adamlar değil dünyanın en yetenekli futbolcularından ikisininde kalitesi,kariyeri ortada her hoca Esame listesinin başına Drogba'yı Snejderi yazar yazmayan adama hoca demem zaten!!

Kim la bu

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bu takıma bu adamı kim hangi ısrarlar ve fiyatlar sonucu getirmiştir? Fatih Terim bir bildiği vardır demesini bilirsiniz o zaman bildiğini uygulasın hocamızda ya da almasın kanatsız oynayacaksa bir hata yapıp aldıysada ısrarcı olmayıp göndersin madem öyle.

O ayrı adam oynatmak için aldı ama kadro planlaması çerçevesinde yabancı sınırı sebebiyle kenara itilmek zorunda kaldı Engin'de ceza aldıktan sonra takımda başka kanat oyuncusu yoktu zaten mecbur 4-3-1-2'ye dönüldü ve bu sistemde işledi Drogbayla,Burak yılmazı,Snejderi vs oturtamazsın zaten bir hocanın görevi takımı en faydalı en verimli sistemde oynatmak bazı oyuncular mecbur dışarıda kalıcak bu işler böyle herkesi oynatamıyosun bide yabancı sınırı garabeti olunca hiç oynatamıyosun!!

Geri
Üst Alt