#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

998864_543232155731898_1984644835_n.jpg

yemin ederim Amrabat sag tarafta daha etkili ve basit oynar

kolayca vucuduyla calim atip orta yapacak, gol mol falan beklemicen ondan

cunku bu seviyede sol tarafta sag ayaklidan beklenecek kalite/kapasite yok onda malesef, oyle iceri dalip 2-3 kisinin ustune yurup gol atma kapasitesi yoktur,

ters ayakli adamlari oynatmak istersen birinci sart o kisinin futbol zekasi ust duzey olmali, yoksa olmaz, o zaman eski anlayisi uygulayacan.

sag ayakli sag tarafa sol ayakli sol tarafa koyacan bunun yolu boyledir

sag tarafta oynatsin hoca yoksa birseye yaramaz

Hala takımda beni en çok heyecanlandıran oyunculardan biri. Çok seviyorum bu adamın güçlü ve süratli oyununu.

yemin ederim Amrabat sag tarafta daha etkili ve basit oynar

kolayca vucuduyla calim atip orta yapacak, gol mol falan beklemicen ondan

cunku bu seviyede sol tarafta sag ayaklidan beklenecek kalite/kapasite yok onda malesef, oyle iceri dalip 2-3 kisinin ustune yurup gol atma kapasitesi yoktur,

ters ayakli adamlari oynatmak istersen birinci sart o kisinin futbol zekasi ust duzey olmali, yoksa olmaz, o zaman eski anlayisi uygulayacan.

sag ayakli sag tarafa sol ayakli sol tarafa koyacan bunun yolu boyledir

sag tarafta oynatsin hoca yoksa birseye yaramaz

kayseride ligin bi yarısında (galiba 2. yarısıydı) sağ kanat oynadı zaten. Psv'de de sağ oynamış. Cluj,Real maçı vsde sağ oynadığında daha iyiydi. katılıyorum

Gitsin kumda oynasın

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Takimda elestircek adam olmayinca amrabata kaliyor hepsi. Su adami her mac 90 dakika sag kanat oynatabilsek herkes formasini alir.

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Gitse de kurtulsak.

Kötü oynadığı zamanlar olsa da ben katkı sağladığını düşünüyorum.

Vay bea, bu adama maçlarda çok sinirleniyorduk, ama tekrar eski videolarını izlediğim de pek de kötü oynamamış, asist konusunda iyi, kendini biraz daha geliştirirse tadından yenmez.

Özellikle bu aralar GSTV ve Lig Tv'de dönen Galatasaray'ın golleri tipi videoları görünce insan aslında baya da katkı vermiş diyor. Asist sayısı zaten ortada. Bunun dışında son anda yalan olmuş güzel asist denemeleri ve bolca asist öncesi pası var.

Ama sıkıntı bunları 1 yapıp 5 yapmaması, yani iki üç tane harika pozisyon yaratıyor sonra 10 tane belki daha kolay pozisyonda yanlış tercih yapıyor. Ben yine de hem karakteri, hem de düşük maliyeti sebebi ile kendisini takımda görmekten memnunum. Bu sene de görelim bir kendisini.

Burda ki Cluj maçını bi izleyin arkadaşlar şu adama sallamadan önce.Geçen izledim takımın en iyi oyuncusuydu.O çamurlu sahada nasıl öyle oynadı helal olsun.

offffffffff kocum benim bea

aydin yilmaz x 5 + yabanci versiyonu

:D bu golle kurtardin kendini olm seviyoz seni

Topçu değil klasik skor taraftarları çıktı yine meydana

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

[video=youtube;ydvSQ7g-eXk]https://www.youtube.com/watch?v=ydvSQ7g-eXk&feature=youtu.be[/video]

100 kere vursa 10 tanesi gitmez o topların öyle, gitti gol oldu :yenieek:

Bu sağ beke nedense çalım atabildi bizlere çalım atabildiğinide gösterdi umarım her rakip sağ bekimiz bu akşamki gibi olur.

Geri
Üst Alt