#53 Nordin Amrabat

Top tekniği yetersiz, sürati ve gücü ile avantaj sağlaya bildiği rakibe karşı etkili oluyor (kontra atak oyuncusu).Galatasaray gibi hedefleri olan bir takımın kanatları için yetersiz.

Malesef transfer hatlarımızdan birisi, keşke bu parayı daha kaliteli bir oyuncu için harcasaydık.

Kötü oynamadi. Ama bir sorun var bu cocukta. Sabri'den berbat sutlari var ve üstüne Robben'den daha egoist. Pas atacagi yerlerde durmadan daglara taslara cekiyor sutlari. Drogba ve Sneijder bunu bugün iyicene fircaladi, cok iyi oldu bu.

amrabat ilk geldiğinde hollandada hücum futboluna alıştığı içindefans hattına yardım etmiyo diye 4-4-2 oynamamalıyız diyoduk

şimdi ise belkide takım defansına yardım eden en iyi oyuncu nerdeyse :)

koşuyor çabalıyor ama son vuruşlar kötü gelistirmesi lazım şut çekecegı yerde şut cekmiyor pas vereceği yerde pas vermiyor:(

Topu ileriyen taşıyan nadir futbolcularımızdan.Bu sene farklı bir Amrabat izleyeceğiz gibiyiz.Hayırlısı.

Topu ileriyen taşıyan nadir futbolcularımızdan.Bu sene farklı bir Amrabat izleyeceğiz gibiyiz.Hayırlısı.

Görecegiz. Avrupa maclarinda gercekten etkili oluyor, cünkü alan buluyor. Amrabat topu önüne atar ve hizi ile rakiplerini gecer - yani topa onlardan öcne varir; fizik gücü de cok yardimci oluyor. Raffael'i de böyle ezmisti zaten.

Türkiye'de bize karsi herkes defans yapar ve böylece alan daralir. Amrabat da gördügümüz gibi bu durumda adam eksiltemiyor. Sag ceker, orta acar ama adami bulmaz. Umarim bu sezon böyle olmaz.

Görecegiz. Avrupa maclarinda gercekten etkili oluyor, cünkü alan buluyor. Amrabat topu önüne atar ve hizi ile rakiplerini gecer - yani topa onlardan öcne varir; fizik gücü de cok yardimci oluyor. Raffael'i de böyle ezmisti zaten.

Türkiye'de bize karsi herkes defans yapar ve böylece alan daralir. Amrabat da gördügümüz gibi bu durumda adam eksiltemiyor. Sag ceker, orta acar ama adami bulmaz. Umarim bu sezon böyle olmaz.

Geçen sezon için haklısın ama hatırlarsan geçen sezon kamp dönemi geçirememişti.Ayrıca Kayseri'de de yanlış hatırlamıyorsam bize gelmek için antremanlara çıkmama kararı almıştı.O kadar olaydan sonra baskıyı kaldıramaması normal bence.Herkes gidecek derken hoca Amrabat'a güvenini gösterdi.Amrabat'ta oyunuyla karşılığını verecek.En azından çabalıyor bu bile başlangıçtır bence.

Berbat son vuruşları ve sıfırın altındaki oyun zekası nedeniyle gözümde hiçbir zaman güvenilir bir oyuncu olmayacak.

Emirates Cup'ta çok beğendim Amrabat'ı iki maçta da çok iyi bir oyun ortaya koydu, çalıştı, çabaladı, defansa yardım etti, hücumda koştu, yardırdı. Son paslarda yine eksikliği vardı ama genel olarak bakacak olursak iyi bir turnuva çıkardı.

Bir oyuncuyu türk statüsünde oynatmak için şartlar nedir. 5 yıl mı geçirmesi gerekiyordu ülkede.

Bugün Uğur Meleke yazısında değinmiş bu vatandaşa;

"Son bir not: Rakibin bile saygı duyduğu adama Amrabat saygı duymamaya, Drogba boşken rakibinin içinden geçmeyi denemeye devam ederse, bu takımda kabul görmesi zor gibi."

Geri
Üst Alt