#53 Nordin Amrabat

Kesinlikle yedeklerde olması gerekirdi neredeyse berbat oynadığı gecen sene bile sonradan girip macı hareketlendirebiliyordu. Tupcuu sana hangi hakarette bulunsam bilemedim.

Malesef muhtacız hızı hareketliliği olan tek oyuncumuz olduğu için. Hiç beğenmedim. Topu aldığı gibi tek pas yapma özelliği hiç yok, ayağında bi 5 saniye tutuyo en az sonra yanındakine atıyo hızlı düşünemiyo sanırım. Pas anlayışı bu olan bi oyuncunun dribling halindeyken her topu pası düşünmeden şut çekmeyi deneyerek harcaması kaçınılmaz. Kaçınılmaz da pası isteyen adam da Drogba be birader..

Bugün Uğur Meleke yazısında değinmiş bu vatandaşa;

"Son bir not: Rakibin bile saygı duyduğu adama Amrabat saygı duymamaya, Drogba boşken rakibinin içinden geçmeyi denemeye devam ederse, bu takımda kabul görmesi zor gibi."

ibretlik amrabat bu sözü yatagının bas ucuna koysun her sabah okusun

Bu sınırdan dolayı bu adam nasıl hazır tutacak kendini forumunu nasıl bulacak son maçlarda çok istekli faydalanmamız lazım

Bence su ana kadar hazirlik sürecinin iyilerinden. O nato mermer kafasina bazi seyleri sokabilsek. Mesela Sneijder'le ver-kaclara girmeyi, iki adamin arasindan gecmeye calismamayi. Sampiyonlar Ligi maclarinda cok is yapar bence. Eger Arda gelecekse,ki inanmiyorum, solda Arda sagda Amrabat muazzam olabilir.

Bu adamı nasıl beğenebiliyorsunuz 1 pozisyon iyi 5 pozisyon harcıyor . Dakika 80 de bir poazisyonda şut cekeceğine Drogbayı görse cakacak Drogba ama nerde o paylaşım anca ben anca ben

Bu adamı nasıl beğenebiliyorsunuz 1 pozisyon iyi 5 pozisyon harcıyor . Dakika 80 de bir poazisyonda şut cekeceğine Drogbayı görse cakacak Drogba ama nerde o paylaşım anca ben anca ben

Daha iyi ve süratli kanat oyuncusu mu var da oynatalım. Adam elinden geleni yapmaya çalışıyor, oyun görüşü iyi olsa zaten büyük oyuncu olabilirdi.

Daha iyi ve süratli kanat oyuncusu mu var da oynatalım. Adam elinden geleni yapmaya çalışıyor, oyun görüşü iyi olsa zaten büyük oyuncu olabilirdi.

Harcadığı toplar cabası

BKZ:

eoc2.png

Takımda olmazsa olmaz 4 yabancı var; Muslera, Melo, Sneijder, Drogba

Sonrasında eldeki oyuncuları gözönünde bulundurunca Chedjou geliyor, etti 5.

6ncı formaya aday oyuncular Amrabat, Eboue ve Riera. Terim bugünkü formuyla hangisine forma verir? Bunu kestirmek güç.

Sabri'nin yokluğunda Eboue 6ncı adam olur ve Amrabat ile Riera tribüne çıkar gibi geliyor. (Sakatlık olursa tablo değişebilir tabii.)

Dany ve Elmander 'in zaten şansları kalmadı.

Takımda olmazsa olmaz 4 yabancı var; Muslera, Melo, Sneijder, Drogba

Sonrasında eldeki oyuncuları gözönünde bulundurunca Chedjou geliyor, etti 5.

6ncı formaya aday oyuncular Amrabat, Eboue ve Riera. Terim bugünkü formuyla hangisine forma verir? Bunu kestirmek güç.

Sabri'nin yokluğunda Eboue 6ncı adam olur ve Amrabat ile Riera tribüne çıkar gibi geliyor. (Sakatlık olursa tablo değişebilir tabii.)

Dany ve Elmander 'in zaten şansları kalmadı.

Insallah görmeyiz bir daha kadroda.

Hazırlık maçlarının geneliden çok istekli ve etkiliydi. Böyle devam ederse ve ayağına gelen topları daha iyi değerlendirmeyi öğrenip son vuruşlarını geliştirirse bu sezon kadroyu zorlar bayağa...

Bu adamın çalım yaparken yaptığı faulleri saysak muhtemelen bir stoperin yaptığı faul sayısından daha fazla çıkar.

bizdeki tek kanat oyuncusu Amrabat oldugu icin gozumuze Hamit'ten sonra coldeki bir vaha gibi geliyor

ama oyun zekasi cok dusuk , surekli tercih hatalari yapiyor

bi rahat birakin sunu da bi kac mac izleyelim ondan sonra yine yorumlarinizi yaprsiniz.

ama daha dogru dürüst 90 dakika maca bile cikmadi.

Bize Amrabat tan ziyade Kerim gibi bir futbolcu lazimdi, Kerim den sonra azalarak bitebilir. Bu seneyi yuksek ihtimal tribunde gecirebilir.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

Gözle görülür bir gelişme var bu sevindirici fakat son pasları,şutları çok ama çok kötü...Pas-şut tercihler genelde yanlış.

Bunlarıda acilen geliştirmesi lazım.Gerçi bunlar birazda mental özellikler ama bir şekilde geliştirmeli yoksa tutunamaz.

Geri
Üst Alt