#53 Nordin Amrabat

Tribünde ve 11 de(yabancı kontenjanı) olmayı pek hak etmeyen adam.

Tapatalk Lumia 920

adam bildin riera gibi, rierayi sol acik aldik varlik gösteremedi sol bek oynadi fena degildi capina göre, amrabat sol acik icin yeterli degil, belki sol bek oynatsan ayni riera gibi siritmaz . demek istedim galatasarayin sol acik böyle olmamali.

Bu gün mehmet topuzu bakkallardan pazarlara oradan alışveriş merkezlerine göndermesini umduğum fark yaratacak aslan hadi bakalım beni yanıltma Noureddine.

Emirates kupasında aşırı beğendim. Gerek defansa yardımı,gerek 90. dakikada bile yardırması beni etkiledi. Umarım bu gün Topuz'u top eder oynar.

Sırf Amrabat'ı oynatmak için ciddi bir kadro değişikliği yaptık. Umarım hakkını verir.

Tebrikler yine çıldırttın.Ayrıca o gol kaçırdığı pozisyondan sonra kaleciye vurdu , orda Volkan aygırı olsaydı rol yapar 2. sarıdan attırırdı. :redface:

Valla iyi kötü oynuyor ama en önemlisi Sneijder ile cok iyi anlasiyor. Keske cok daha iyi bir kanat oyuncumuz olsaydi Sneijder'in verdigi paslar bosuna gitmemis olurdu. Hem sag kanat hem sol kanatta cok daha iyi oyuncularimiz olmali.

Gereksiz faul yapıyor. Daha dikkatlli olmalı.

Birkaç atağı heba etmesine rağmen fena değildi. Biraz sakin ve aklı selim davranabilse, takımda yer bulabilecek ama işte..

Defans katkisi cok önemli. Final hareketlerindeki beceriksizligi disinda cok iyidi. iki gol atabilirdi.

Amrabat'in yeri garanti olmali.

Geri
Üst Alt