#53 Nordin Amrabat

Aslında yararlı labilecek bir adam ama mental eksikliği buram buram...:(

Hele Sneijder attığı topu sürememesi :confused:

Gole katkısı olmasa bile, rakiplerin sağ tarafını kilitliyor, Amrabat oyundayken Fener sağ taraftan hiç gelemedi.

Fena oynamadı hatta bir ara kaleye top taşıyan tek adamdı.Yabancı sınırı en çok bu çocuğu vuracak.Allah belanı versin demirören ve tayfası!!!

Tek hatası çarpazdan karşı karşıya kalacakken topu kontrol edememesiydi.Bana biraz heycanlandı gibime geldi.

bugün gayet tehlikeli ortalarda yaptı paslarınıda verdi gereksizde şut çekmedi. ama daha milletin beyinlerine işlemesi için gol falan atması lazım

sezona iyi basladi biraz daha ustuna koyar bence oyunar takimda oz guven eksikligi var cok belli oluyor drogba ve sniejder amrabat ile oyunamyi seviyor gibi geliyor bana saha icindeki davranisler felan bakarak anliyorsun

Bu adam oynayacaksa mutlaka sağ kanatta oynamalı, ilk yarıda 3 kez sağ kanattan tehlike yarattı, ne zaman sola geçse saçmaladı.

Topsuz oyunda olması lazım futbol hep topla oynanmaz.. Defansım anlamda takıma inanılmaz katkı sağlıyor ama ilk görevini aksatıyor genel anlamda beğendim bugunde

Amrabat çok iyi niyetli ancak bir türlü istediğim seviyeye geliyor.Alsında bizim taraftarımız verilen paraya göre çok şey bekliyor.Haklıyız da bu konuda.Ama skoru değiştirecek bir yapısı var.Ama bunu istikrar haline getirmesi şart.İkinci yarı daha etlkili olsa zaten maçı kopartırdık...

schlke manu madrid falanda formsuzdu herhal

o dediğin maçlarda da ahım şahım bir oyun oynamadı.Tartışmaya lüzüm yok bu adama verilen para ederinden çok daha fazla.yetenekli mi evet ancak oyun zekası,görüşü kocaman sıfır.buda maalesef onu yetersiz bir oyunucu yapıyor bizim takım için

Geri
Üst Alt