#53 Nordin Amrabat

o dediğin maçlarda da ahım şahım bir oyun oynamadı.Tartışmaya lüzüm yok bu adama verilen para ederinden çok daha fazla.yetenekli mi evet ancak oyun zekası,görüşü kocaman sıfır.buda maalesef onu yetersiz bir oyunucu yapıyor bizim takım için

öf ya yıllık 1 den oynuyor adam sanane ayrıca konuşma senden haraç mı alıyorlar amrabatın borcu birikiyor diye.

Hiç oynamasa daha faydalı olur.

Önünde bek oyuncusu yoktu, dağatır falan diyordunuz. Ama Amrabat değişmiyor. Doğru düzgün 2 çalım attığını, verimli kullandığını görmedik bir türlü.

Çok çok daha düşük maliyetlerde yabancı takımların kanat oyuncuları oluyor, adamlar yardırıyor 90 dk. Bizimki çalım atmaya korkuyor.

fenerin sağdan gelememesi Amrabattan değil hocam.kuyt formsuz topuz alakasız.çok normal bu durum bence

Sadece Fener maçıyla alakalı değil, geçen sene çoğu maçta Amrabat oynadığı zaman rakiplerin atakları sağ taraftan hep kesiliyordu.

öf ya yıllık 1 den oynuyor adam sanane ayrıca konuşma senden haraç mı alıyorlar amrabatın borcu birikiyor diye.

bahsettiğim bonservis bedeliydi 8.5 milyon avro.birde konuşma falan şeklindeki ifaden hoş değil.herkes konuşmak için burada.fikrime katılmıyo ya da beğenmiyo olabilirsin ama bu şekilde konuşmak doğru değil.iyi geceler...

bahsettiğim bonservis bedeliydi 8.5 milyon avro.birde konuşma falan şeklindeki ifaden hoş değil.herkes konuşmak için burada.fikrime katılmıyo ya da beğenmiyo olabilirsin ama bu şekilde konuşmak doğru değil.iyi geceler...

ben böyleyim yanlışsın byby

amrabat takimin en iyilerindendi. ve daha da iyi olacak umarim. ondan önce sutlanacak baskalari var maalesef .

Bir hamit iki amrabat en başta kesilmesi gerekenler. Şu topu her aldığında min 3 sn. durup bekletmen mi gerekiyo be adam. Stop pas veya tek pas nedir bilmiyor musun? Bu sürede kaçan pas opsiyonlarının haddi hesabı yok sıkıldım artık.

Son tercihleri kötü olmasa fena oynamıyor ama finish yapamadığı için kötü gözüküyor. Yoksa bizi atağa götüren birtek amrabat vardı oyunda.

Bugün kendi standartına göre iyi oynadı denebilir ama ondan beklenene göre çok yetersiz yine. Adam bildiğin klişe ben rakip sağ bek olsam zaten kaliteli sağ bekler top oynatmıyor o ayrı meselede yeteneksiz bile olsam açar bu adamın haraketlerine bakardım ayak ucu ile iki üç tıkla top sürme rakip yaklaştığı zaman topu açıp koşu ile geçme çabası bunun dışında sağına çekip orta açma ya da şut girişimi tüm yaptıkları ya da yapabildikleri bundan ibaret durdurulması çok kolay bir oyuncu yaptığı gereksiz fauller cabası.

Dün gece fb maçının iyilerinden biriydi. Oyundan çıkana kadar kanatlardan topu taşıdı bayağa, mücadele etti. Böyle devam ederse formayı kapar...

keçi boynuzu gibi adam tat vermiyor.bir an amrabat değilde kanatta farfan veya nani nin oynadığını düşünün darmadağın ederdi feneri bu adamlar.

ilk yarı sahanın bence en iyisiydi. basmadık yer bırakmadı. en sevdiğim özelliği de toptan kaçan bi topçu değil. sürekli topla buluşup bir şeyler yapmaya çalışıyor. ilerde top tutuyor vs. iyiydi.

Defansif olarak iyi bence ama futbol zekası yerlerde. O da bu yaştan sonra gelişmez zaten.

Amrabatı bu maçta beğenmeyenler kimim beğendi çok merak ediyorum...Fenerin sağ tarafını felç etti 2 top yapamadılar...Bir biz mi görüyoruz maçı Kuyt her pozisyon Topuza destek verdi demek ki bir ışık görmüş Ersun ...

Hiç olmazsa 2-3 kişi arasında sürekli gereksiz çalıma gitmedi, daha basit oynamaya çalıştı. Bunada şükür.

Geri
Üst Alt