#53 Nordin Amrabat

amrabatı beğenmeyenlere bir sorum olacak. bana tr den amrabattan daha iyi bir kanat oyuncusu söyleyebilirmisiniz? adam rakiplerin sağ tarafını felç ediyor gol attıramasada rakibi o derece bunaltıyorki gol atmamıza dolaylı olarak vesile oluyor. amrabat takıma her girdiğinde takım canlanıyor hareket geliyor bunudamı inkar ediyorsunuz? sneijderle en iyi anlaşan oyuncumuz ne burak ne drogba. en iyi anlaşan amrabat. amrabat belki ilk 11 oyuncusu olmayabilir ama mükemmel bir hamle oyuncusu 2. yarılar için. abartmıyorum böyle bir adam her takımda bulunmalı.

amrabatı beğenmeyenlere bir sorum olacak. bana tr den amrabattan daha iyi bir kanat oyuncusu söyleyebilirmisiniz? adam rakiplerin sağ tarafını felç ediyor gol attıramasada rakibi o derece bunaltıyorki gol atmamıza dolaylı olarak vesile oluyor. amrabat takıma her girdiğinde takım canlanıyor hareket geliyor bunudamı inkar ediyorsunuz? sneijderle en iyi anlaşan oyuncumuz ne burak ne drogba. en iyi anlaşan amrabat. amrabat belki ilk 11 oyuncusu olmayabilir ama mükemmel bir hamle oyuncusu 2. yarılar için. abartmıyorum böyle bir adam her takımda bulunmalı.

Kendinle çelişmişsin.Rakibi felç ediyor demişsin sonrada yedek olur diyorsun o kalitede bir oyuncuysa niye yedek amrabat yanlış sporu seçmiş iyi bir güreşci olabilirdi.Sende şunu söle adamın skora katkısı sıfır tek gölü var geldiğinden beri canlılık dediğin çizgide topu alıp rakibin içinden geçmeye çalışması ve her seferinde ya topu kaptırıp yada faul yapması mı topu ayağından çıkaracağı zamanı bile bilmiyor boştaki adamları göremiyor hakkaten sen bizim amrabatı mı izledin rakibi felç ediyormuş.Bence bizi felç ediyor ekran başında.

Kendinle çelişmişsin.Rakibi felç ediyor demişsin sonrada yedek olur diyorsun o kalitede bir oyuncuysa niye yedek amrabat yanlış sporu seçmiş iyi bir güreşci olabilirdi.Sende şunu söle adamın skora katkısı sıfır tek gölü var geldiğinden beri canlılık dediğin çizgide topu alıp rakibin içinden geçmeye çalışması ve her seferinde ya topu kaptırıp yada faul yapması mı topu ayağından çıkaracağı zamanı bile bilmiyor boştaki adamları göremiyor hakkaten sen bizim amrabatı mı izledin rakibi felç ediyormuş.Bence bizi felç ediyor ekran başında.

geçen sezon hamite verilen şans amrabata verilseydi şimdi başka şeyler konuşuyorduk onun hakkında. son eskişehir maçında bile girdikten sonra net 3 gol pozisyonumuz var goller kaçtıysa bu onun suçu değil. evet pozisyonların direk içinde değil ama rakibi o kadar meşgul ediyorki drogba sneijder biraz nefes alıyor daha rahat top almaya başlıyorlar. bu net bi şekilde görülüyor. amrabatın en beğendiğim özelliğini söyliyimmi sana. senin sözde adamla dalga geçmek için söylediğin özelliği güreşçiliği. kim olursa olsun amrabatı yıkamıyor. hatta karşısındaki rakibi bile ürkütüyor. hayvani güçlü. bugüne kadarda kırmızı kart aldığını görmedim. demekki gücünü akıllıca kullanıyor. arsenal maçlarında bile gitti istediği adamın ayağından topu söküp aldı. adam takıma nefes aldırıyor kendi yarattığı pozisyonu kendi harcıyor ona da bişey diyemem. ama şu gerçek amrabat ekmeğini taştan çıkartıyor.

fas milli takımınadamı çağırılmıyor bu ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

amrabat aslında iyi oyuncu ama 8.6 nın altında ezildi gitti garibim yani suç onda değil ona bu parayı verende bence

Bi pozisyondan sonra konsantrasyon problemi yaşadı. Çok belli. Öncesinde iyiydi.

Harbi kuşa taksan ters uçar muhabbeti bu adamı her gördüğümde aklıma geliyor

Defol git lan artık.Nefret ediyorum senden.8.6lık koca kazık.Alınmasında emeği geçen herkesten hesap sorulsun,böyle rezalet bişey olamaz ya.

Tamam bugün kötü ama Real maçında oynamak zorunda.Başka adamımız yok kanatta.Bruma da diğer kanatta oynar.

ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖPPPPPPPPPPPPPPPP

Geri
Üst Alt