#53 Nordin Amrabat

Kanatlarda amrabat ve bruma oynayalim, tek santrafor. Bu sistemde Sneijder'da on plana cikar.

bruma ile başlaması lazımdı kanatlarda tek forvet drogba saldırmadan arkada bekleyerek kaptığımız toplarla bruma amrabat ile seri şekilde akmamız lazım galip geleceğimiz maçı saçma sapan teknik taktik oyuncu seçimi ile fark yedik

Adam sürekli mücadele ediyor,toptan kaçmıyor,deniyor,zorluyor en azından

Dünkü Utanç verici açıklaması ise yapılan en doğru açıklama kimsenin diyemediğini söyledi.

Burak yüzde yüzlük golleri atsa değeri ve önemi anlaşılır asistleri gözükür ama başkalarının beceriksizliğini o çekiyor

bi de en azından 2 maç üst üste oynasa kurban kescem

hangi aciklama acaba, ben gormedim yaziyi yollarmisiniz buraya

''Lige de iyi başlayamadık, şu anda nerede olduğumuzu bilmiyorum. Bir an önce dümeni doğru yöne doğru kırmalıyız" dünden beri duyduğum en mantıklı söz

Oglum bak senmi artik patlama yapiyorsun yoksa elimizdemi patlayacaksin artik bi karar ver ne yapiyorsan yap bizde ona gore takilalim.. Icimde yinede bi umut var senin icin 4-2-3-1 in kanatlari icin ya, hayirlisi

ah bi tek forvet çıksak bir kanatta bruma diğer kanatta amrabat ilerde drogba arkada sneijder onun arkasında selçuk melo onların arkasındada semih muslera geri kalan kim olursa olsun

başka bir alternatifimiz yok maalesef aslında drogba ve sneijderi alacağımıza Gökhan inler ve Gökhan töreyi alsaydık birde Burak'ı satıp edin dzekoyı alsaydık orta sahayı ve forveti şöyle oluştursaydık süper olurdu;

----------------------------------------dzeko------------------------------------------

bruma----------------------------------------------------------------------------Gökhan töre

--------------------------Selçuk--------------------İ.rakatiç--------------------------------------

---------------------------------------Gökhan inler-------------------------------------------------

kolarov-------------------ömer toprak---------------------semih kaya------------srna

------------------------------------------Muslera------------------------------------------------

hem seri hem sert hem tenik bi takım harcadığımız paranın yarısına bu takım kurulurdu.

İnler'i o kadar istedik gelmedi.. Ömer Leverkusenden ayrılmam dedi.. Töre geçen yl çok istedik ama adam Beşiktaşlı bir türlü kabul etmedi gelmeyi..Srna'yı bize yedirmezler Shakhtardan ayrılack olsa 20 tane takım ister.. Rakitic Sevillanın en iyi oyuncularından biri onun da yaşı genç sayılır gelmez... Kadro güzel ama gerçekleşmesi çok çok zor bir hayaldi..

Ayrıca taraftara anket yapsan Sneijder mi Rakitic mi diye 100 kişinin 99'u Sneijder derdi ama şansımıza o da beklenenin %50'si ile bile oynamıyor..

Amrabat yetenklidir değildir orasına karışmam ama takımda her girdiğinde enerji katıyor pozisyon yaratıyoruz..Aynı olay Sabride de var..Yeteneksiz ama girdiği zaman sağ kanadı hareketlendiriyor maalesef kanatlarda o kadar zayıfız ki hızlı bir kanat oyuncusu yeteneksiz bile olsa takıma can veriyor... Nani-Farfan tarzı kanatlarımız olsa düşünemiyorum ne kadar fayda sağlayacağını..

bundan sonra iyi olacağını düşünüyorum

beş para etmez ,milyonlarca euronun çöpe atılması, cahil ve iş bilmez yönetim-teknik heyetin transfer vizyonunun en acık delili..

Adam oynadigi zaman iyi oynuyor, daha ne yapsin?

Super Kupadaki maçta en iyi oyunculardan biriydi ve bence Amrabat ve Bruma gibi kanat oyunculari kullanmaimz lazim.

Geri
Üst Alt