#53 Nordin Amrabat

Adam ne yapsa yaranamıyor arkadaş. Bu kadar nefretle bakılmasını cidden anlayamıyorum. Emirates Kupasında çok iyi oynadı. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi maçlarında da çok iyi oynadı. Asistleri var direkten dönen şutları var. Daha ne yapsın adam. Hayret doğrusu. Amrabat hakkında böyle düşünenler Sneijder hakkında ne düşünürler merak ederim.

basklarina (hamit, eboue) verilen sans nordine verlise...

bi oynuyor bes disarida...

oynatacaksin ki göstersin kendini.

gerci bizim oyun anlayisimiz kanatlardan atak yapmak degil.

ondan fazla önemsemiyorlar herhalde

görün bruma da cok fazla oymamaz...!!

ahanda... tüh... buraya yaziyorum

Elimizde tek bir tane düzgün yerli kanat yokken Amrabat ve Bruma herzaman oynamak zorunda.

Takımda bu seneki formu ile haksızlık yapılan adamların başında her maçta iyi oynadı ama Statü vs kadro dışı kalıyor.

Hamit ve Burak 10 kere top kaybeder pas hatası yapar, Terim oralı olmaz Amrabat 2 yanlış pas attı diye hemen dışarı aldı.

İnatla oynatılsa bence kanatlarda inanılmaz iyi bir adam Bruma - Amrabat ile açılmayacak takım yok.

Bugün 6+0'a lanet ettim, bari +1 olaydı.Bence forum da çorapörene küfür serbest olmalı.

Adamlar akıllı 1'i bile riske etmediler. Geçen sene "+2 Galatasaray'ı şampiyon yaptı" mantığıyla hepten sıfırladılar. Hatta gelecek sene bitirme planını devreye sokacaklar.

Bu adamın verdiği gollük paslar gole çevrilse şimdiye çoktan kral ilan edilmişti. 8 milyon bonservisinin altında eziliyor, millet fazla beklentiye girdi. Ben kendisinden memnunum ve oynamasını istiyorum her maç. Takımın hem defansif hem de ofansif yönden en etkili isimlerinden biri.

Burak'a attığı orta(pas) gol olsa maçın rengi değişirdi..

Real'e karşı o kadar oynanır..Messi bile real maçlarında izleyin 10 tane adammı geçiyor?

Çalım yeteneği fazla iyi olmayabilir ancak bazı maçlarda ileride top tutmak kontra atak yakalamak için muazzam bir hamle oyuncusu her zaman kadroda bulunması gereken bir oyuncu sadece ilk 11 önemli değildir futbolda klübeye dönüp baktığında işine yarıyacak adam ne kadar fazlaysa o kadar şampiyonluğa yakınsın demektir...

Sonradan girdiği bütün CL maçlarında etkili oldu dikkat ederseniz. Yabancı sınırı olmasa önde olduğumuz maçlarda ciddi kontra atak silahı olarak kullanabilirdik ligde.

Amrabat ve Bruma ile Drogba tek forvet oynasaydık Bjk maçı hiç bu noktalara gelmeyecekti, 3-4 tane atıp gidecektik evimize.

devre arasinda 1-2 ye bakmadan elden cikarmamiz lazim .YEKTA bile bundan daha yetenekli ve kaliteli

yanindaki adama pas vermeyecek kadar kötü oyuncu hic degildi bekleneni veremese bile.. neler oluyor ya..

Çıkmaz bu kazık. Çok derine girdi. Sıpeşıl tenks tu sinyor.

Müthişsin aynen devam :ka21:

Sözleşmesi derhal fesh edilmeli. Ne kadar erken kurtulursak o kadar yanımıza kar olacak.

Sag kanat'ta cok daha iyi oynadi bence. Disari alinmasi tam komedi ... hele ki O Burak sahadayken ...

Geri
Üst Alt