#53 Nordin Amrabat

200 bin euroya satariz anca. Aradaki farki kim transfer ettirdiyse ondan olmak lazim.

Eski antrenörümüzün 2. Dönemdeki "Mohammed Adama Sarr (Senegal), Trevio Sergio Almaguer (Meksika), Jorge Felipe Loureiro (Brezilya), Fabio Pinto (Brezilya), Christian Correa Dionisio (Brezilya), Haim Michael Revivo (İsrail), Ali Mbola Lukunku (Kongo), Abel Luis Silva Xavier (Portekiz), Frank de Boer (Hollanda), Cesar Luis Prates (Brezilya), Gabriel Tamas (Romanya), Ovidiu Petre (Romanya), Florin Bratu (Romanya)" nokta transferlerinden sonra 3. dönemdeki 8 milyon üzeri bir rakama takıma kattığı Faslı oyuncu.

Tosuncuğun hızıda düşmüş sanki. Zor koşuyor gibi geldi. Veya Brumayı izledikte 34.dakikadan sonra 2.bi kanat olarak bu girdi diye mi yadırgadık ki

bruma topçuysa sen nesin haci. yari dönemde gönderilip yerine biri alinmali. sol beqte alinabilir.

Bence bugün fena değild. Amrabat kanatların olduğu sistem de iş yapar. Hakkını da verir.

Burak ın ağzına al da at diye verdi. Daha ne yapsın??

1 metre den topu boş kale yerine tavana diken Burak a kızın.

Lesh oğlu lesh lesh lesh

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bence bugün fena değild. Amrabat kanatların olduğu sistem de iş yapar. Hakkını da verir.

Burak ın ağzına al da at diye verdi. Daha ne yapsın??

1 metre den topu boş kale yerine tavana diken Burak a kızın.

kactane asisti bosa gitti 2 3 haftadir onlar gol olsa baska türlü konusulcak, heleki o real macindaki attigi orta.

ondan sonra mac dönecek.

suanda herseyi burak sabote ediyor gibi ama en fazlada o pozisyona giriyor.

takimin golcüsü iste onuda bu ise layik görmekte oda atmiyor artil ne olsun.

transfer döneminde hep yazdık az biraz piyasası varken 3 4 demeden satacaktık, terimden sonra getirdiği çöpleri temizlemek lazım yaz dönemi

şutlanmalı.

kewell'in ölüsü bile bundan iyidir. hey gidi keitalı kewelli kanatlar.

Çoğu kişinin futbol görüşü Türk ligi olduğu için bu adamın alınması için kampanyalar falan düzenlemişlerdi.

Beklentiler nasılsa şu performansı beğenilmiyor. Bana göre gayet iyi her maç 2 kere yüzde yüzlük gol pozisyonuna sokuyor,defansa da yardım ediyor. Amrabat ayarında bir topçu için gayet iyi.

Bu adam bi eleman vardi forumda amkarbat amkarbat deyip duruyordu onun yuzunden geldi. Neydi la onun adi gormuyorum forumda. Ha salman olacak h

Sana 8.5 milyon euromu dolarmı ödeten teknik ekibin gelmişini geçmişini saygıyla anıyorum !!!!

Geri
Üst Alt