#53 Nordin Amrabat

Girdi mi girmedi mi belli olmadı, ama zaten maç bitmişti.

Adı 4-5 kez falan geçti sanırım maçta biri girerken.

Tapatalk reyiz

Başka yere de yazdım Ab çıkarsa vermişiz bir kere o kadar para kalsın eğer 5-6 Milyon Euro veren çıkmazsa, ama çıkmazsa kesin gönderilmeli ne yapıp edip Shaqiri veya onun stilinde bir adam bu takıma diğer kanada alınmalı. Bugün gördüğüm takımın sadece 1-2 maç ile sınırlı olmaması için

Coentrao+Shaqiri tarzı bir ikiliye ihtiyaç var. Hele bu iki isim olursa takım hem gençleşir hem de dinamizm kazanır.

2 senedir bekliyoruz bişeyler yapacak diye. 18lik bruma bile 2-3 maçta klasını fazlasıyla gösterdi..

İsterse Galatasaray defansını çalıma dizip kalemize güzel bir gol atsın, taraftarın çoğunluğu Amarabat' ı ideal onbire yazmaya devam eder. Bundan şüphem yok artık.

Terim ve Abdurrahim Albayrak o 8 küsür milyonu yarı yarıya bu kulübe ödemelidir. Tarih böyle kazık görmedi.

3-0'dan sonra oyuna girmişsin, rakip saha fellik fellik boş alan kaynıyor, ama gel gör ki top bile değmiyor ayağına. Şunun yerine takımın masörünü oyuna alsan o bile daha çok fark yaratırdı.

Ya bu adamı da Terim kazığı demeyin, bariz yönetim becereksizliği.O dönemler de yönetim acemiydi. Bin tane kanat ismi geçti alamadılar gittiler en sonunda bunu aldılar.

Aynı Yiğit Gökoğlan ve Sercan Yıldırım transferleri gibi.Son anda bari bunu alalım mantığıyla bu oyuncular alınmıştır.

Müthiş bir yetenek gerçekten.Ocakta buna 2 veren bile çıkmaz.

Hadi ligi anlıyoruz,ama şampiyonlar liginde yabancı sınırı yokken dahi Mancini tarafından tercih edilmiyorsa bence Amrabat hatalıdır.Otursun düşünsün....

Başka yere de yazdım Ab çıkarsa vermişiz bir kere o kadar para kalsın eğer 5-6 Milyon Euro veren çıkmazsa

Fener bu hatayı yabancı sınırı varken bile Guiza'da yaptı,çok para verdik 1 kere diyerek senelerce oynattılar adamı.AB işi olduğu an derhal kendisi bir yerlere gönderilmeli ,hakikaten topçu falan değil adam.Nasıl 8.6 milyon Euro verilir anlamıyorum.Türkiye'den asla ve asla yabancı alınmaması kanaatindeyim...

Amrabat'ta yetenek falan yok, kafa zaten yok. Hiç bişey olmaz bu adamdan. Bir senelik performansına bakıp ligden yabancı adam aldık resmen.

Amrabat'ta yetenek falan yok, kafa zaten yok. Hiç bişey olmaz bu adamdan. Bir senelik performansına bakıp ligden yabancı adam aldık resmen.

Bizim türk taraftarının çapını az çok biliyoruz.Bildiğimiz skor taraftarı.Bir oyuncu gol atıyorsa iyidir,gol atmıyorsa kötüdür.Diğer başka hiçbir etkeni dikkate almazlar.Oyuncu topsuz oyunda nasıl,takım oyununu oynayabilir mi,pas alışveri yeterli mi,futbol dışında karakteri nasıl yediğine içtiğine antremanına özen gösterir mi ?

Ben kayseriliyim,bu adamı biliyorum dolayısıyla.Kayseri'de iken de böyleydi.Saçma sapan işler yapardı.Ancak serbest oynadığı için iyi şeyler yapıyordu.Bu adam galatasarayda böyle olmadı ki.

Şu transferi forumdan bir adam yapsa anlarız,futboldan anlamıyor deriz de 40 yıldır futbolun içinde olup aşağı yukarı 25 senedir antrenörlük yapan adam nasıl alır bunu topçu diye hayretler içerisindeyim...

bonservis falan istemez satın gitsin yıllık ücretinden kurtulmak bile yeterlidir.

Geri
Üst Alt