#53 Nordin Amrabat

Belliydi. Akli basinda olan kimse buna para vermez.

futbol bilgini fatih terimin 13.6 milyon Euro harcattığı oyuncuya 5 milyon Euro vermezler mümkün değil.. amrabatı ancak gelecek yıllarki parasınıda vererek yani toplam 13.6 milyon euroya gönderebiliriz, teşekkürler Aslolan Galatasaray laf salataları ile demirörenin yanında Galatasaray laf atan imparator..

bu adamın brumadan hiçbir farkı yok amrabat a da şans verilse en az bruma kadar oynar brumanın tek artısı daha genç olduğu için kadroya girebiliyor

ilk transfer olduğunda böyle konuşmuyordunuz ama. geçen sezon oynadığında nasıl katkı yaptığınıda gördük zaten

2 maç oynatıp bundan birşey olmaz mantığıyla gidersek kanat oyuncusu bulamayız, amrabat düzenli oynasaydı türkiyedeki en iyi oyunculardan biri olurdu. amrabat geçen sezon oyuna girdiği her maçta takımı ateşliyordu bu sezon sadece şampiyonlar liginde oynadığı için çok kötü performans göstermesi normal riera için de geçerli aynısı

B_84ed964c2805cda8baaa35863e894c90.jpg

perugu dusmus

Ben severim Amrabat'ı, üzerinde baskı olmadan devamlı oynayabilseydi yararlı olurdu bence. Tabi ki çok üstdüzey bir oyuncu da değil ama bizim takım çok mu üstdüzey? 2 senedir futbol adına ne oynuyoruz, sistemimiz ne, diğer oyuncularımız ne kadar kaliteli? Önce bunları düşünüp sonra Amrabat'a veya başka biri eleştirilmeli. Ben bizim takımda düzenli oynayan futbolcular arasında Burak-Sabri-Umut-Hakan Balta dışında her oyuncunun düzgün bir sistem ile katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Şu an bu mümkün değil.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JkrIKBZ-IWQ[/media]

The strongest winger ever . Kadikoydeki macta Buraga 2 net pas vermis 2sini de atamamıs Burak bey .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JkrIKBZ-IWQ[/media]

The strongest winger ever . Kadikoydeki macta Buraga 2 net pas vermis 2sini de atamamıs Burak bey .

cok guzel goruntuler fakat bu goruntuler amrabatin sadece biranlik patlamalari. Malesef devamlilik yok, bunun nedenide suhanin dedigi gibi surekli oynamamasi olabilir. Kayserideki cocuk buraya gelince ayakta duracak hali kalmadi. Bu yabanci siniri daha cok oyuncuyu bitirir. Bruma bile 3 mac oynamayip ilk 11 baslayinca o kadar elestirildi.

Geri
Üst Alt