#53 Nordin Amrabat

brumanın ilk maçlardak performansı aldatıcı. istediğimiz seviyede oynayabilmesi için 3-4 yıl gelişmesi lazım ama amrabat öyle değil. 3 maç sabretseler amrabat coşacak zaten de adam kadroya alınmıyor hem sınırlama hem de kondisyon olmadığı için

Bu fikre nerden kapıldın?

Bruma düzenli olarak forma giymedi ki bu takımda fener maçı öncesine kadar ligde hep kontenjan dolayısıyla dışarıda kaldı.

Bu taraftara genç potansiyelli oyuncu değil Amrabat gibi yetenek fakirleri layık.

Kaç sayfadır saçma sapan yorumlar okudum ve hayretler içerisindeyim.

Bruma fiziki açıdan kendini geliştirdiğinde ve tekniksel özelliklerini geliştirebileceği bir ortam buldugunda süper bir oyuncu olacak.

Her maç oynaması gerekiyor.

18-19 yasında bir oyuncunun daha cok sabrı hakettiğini düşünüyorum ve Bruma'nın takımın kurtarıcı olması bekleniyor buda yanlıs.

Amrabat'a gelince,daha ne kadar şans verilecek o adama?

1,5 sene hiç birşey yapamayan adam 3 maç şans ile mi yapacak?

Tek özelliği fena sayılmayacak hızı ve gücü başka hiç bir numarası yok.

Bir kanat oyuncusunda olması gereken çalım,teknik,oyun zekası bunlardan bir haber bir oyuncu Amrabat.

Keşke salak bir takım bulsakta okutsak.

Ayrıca adamın çalım repertuarı çok geniş (!) , topu ileriye dümdüz atıyor rakibini hızı ile geçmeye calısıyor geçebilirse ne ala :D

genelde de geçemiyor.

8.6 m € dev kazığı hala iyi bir oyuncuymus gibi göstermeye calısmayın,futboldan az biraz anlayan biri bile ne kadar kötü oldugunu anlar.

Nixe gecen sene olmasaydi gorurdum ben sizi . Nike'i da daha goremedik acikcasi

Bilmem farkında mısın ama Bruma'nın daha ilk profesyonel yılı sayılır.

Ve futbolcular genelde 22-23 yaslarına kadar gelişime açık olurlar.

Yani Bruma için daha bu tip eleştiriler için erken.

Çok önemli bir oyuncu olma potansiyeli var. Kendisine bağlı tabi çok çalışması ve sürekli oynaması lazım.

İşaretlediğim kısmı pek yapamadık son zamanlarda.

Hep yabancı kontenjanına takıldı. Ayrıca genc bir oyuncunun oynamadan gelişmesini beklemek kadar büyük bir cehalet daha yoktur.

Bu fikre nerden kapıldın?

Bruma düzenli olarak forma giymedi ki bu takımda fener maçı öncesine kadar ligde hep kontenjan dolayısıyla dışarıda kaldı.

Bu taraftara genç potansiyelli oyuncu değil Amrabat gibi yetenek fakirleri layık.

Kaç sayfadır saçma sapan yorumlar okudum ve hayretler içerisindeyim.

Bruma fiziki açıdan kendini geliştirdiğinde ve tekniksel özelliklerini geliştirebileceği bir ortam buldugunda süper bir oyuncu olacak.

Her maç oynaması gerekiyor.

18-19 yasında bir oyuncunun daha cok sabrı hakettiğini düşünüyorum ve Bruma'nın takımın kurtarıcı olması bekleniyor buda yanlıs.

Amrabat'a gelince,daha ne kadar şans verilecek o adama?

1,5 sene hiç birşey yapamayan adam 3 maç şans ile mi yapacak?

Tek özelliği fena sayılmayacak hızı ve gücü başka hiç bir numarası yok.

Bir kanat oyuncusunda olması gereken çalım,teknik,oyun zekası bunlardan bir haber bir oyuncu Amrabat.

Keşke salak bir takım bulsakta okutsak.

Ayrıca adamın çalım repertuarı çok geniş (!) , topu ileriye dümdüz atıyor rakibini hızı ile geçmeye calısıyor geçebilirse ne ala :D

genelde de geçemiyor.

8.6 m € dev kazığı hala iyi bir oyuncuymus gibi göstermeye calısmayın,futboldan az biraz anlayan biri bile ne kadar kötü oldugunu anlar.

hepsine eyvallah ama 1,5 sene hiçbirşey yapmayan deme bari adam geçen sene kaç maç 11de başladı?

Bilmem farkında mısın ama Bruma'nın daha ilk profesyonel yılı sayılır.

Ve futbolcular genelde 22-23 yaslarına kadar gelişime açık olurlar.

Yani Bruma için daha bu tip eleştiriler için erken.

Çok önemli bir oyuncu olma potansiyeli var. Kendisine bağlı tabi çok çalışması ve sürekli oynaması lazım.

İşaretlediğim kısmı pek yapamadık son zamanlarda.

Hep yabancı kontenjanına takıldı. Ayrıca genc bir oyuncunun oynamadan gelişmesini beklemek kadar büyük bir cehalet daha yoktur.

Ben Bruma oynamasin demiyorum ki 2si bir arada oynasin diyorum . Ha sinirdan dolayi secim yap dersen onemli maclarda Amrabat'i koyarim .

Guresci diyip duruyorsunuz ama Emre Colak'a/Bruma'ya da fiziksiz ? Sizler niye birseyi begenmiyorsunuz .. Adam fizik gucunu kullaniyor rakibi topa yaklastirmiyor .. Size gore guresci oluyor .. adam naapsin turk hakeminde kondisyon yok her ota poka duduk caliyor .. Avrupada bir kere hakem cit demiyor ikili mucadele diye

Üye Görüşü - Tamam Hepsi Gitsin | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Ben kolay kolay futbolcumuzu eleştirmem ama bu hakkediyor

Isin komik tarafi, Amrabat geldigidne 'kan alacak kan yeaaaaa - 40 milyona gider' gibi yorumlar yapiliyordu. Elestirenlere küfür ediliyordu, cahil deniliyordu. (Amrabat'in ilk konusunu bulun ve okuyun yorumlari) Gelin görün ki o kisiler bugün Amrabat'i elestirmek icin konudan cikamiyor.

Futbol fakirleri iste. Neymis, bize karsi oyuncularin belini kirmis.. He kirdi he, futbol anlayisinizi sevsinler.

O gün TRT'de görmüstüm SON DAKIKA haberini. Aklima gelince hala cildirma noktasina geliyorum.

Isin komik tarafi, Amrabat geldigidne 'kan alacak kan yeaaaaa - 40 milyona gider' gibi yorumlar yapiliyordu. Elestirenlere küfür ediliyordu, cahil deniliyordu. (Amrabat'in ilk konusunu bulun ve okuyun yorumlari) Gelin görün ki o kisiler bugün Amrabat'i elestirmek icin konudan cikamiyor.

Futbol fakirleri iste. Neymis, bize karsi oyuncularin belini kirmis.. He kirdi he, futbol anlayisinizi sevsinler.

O gün TRT'de görmüstüm SON DAKIKA haberini. Aklima gelince hala cildirma noktasina geliyorum.

Sen deyince biraz arşivleri kurcaladımda o dönem alınmasını istemediğim için beni çok hırpalamışlar len:(

yeteneksizlik konusunda en yetenekli futbolcuların başını ceker, büyük futbol bilgini,alimi, büyük spor adamı,gurusu imparatorun futbol bilgisinin en büyük delili..

zaten amrabatın sevilmemesinin nedeni

1-fatih terim transfer etti

2-çok yüksek fiyata alındı ve oynamıyor veya oynatılmıyor daha doğru

[attachment=4973:1118371-17669934-640-360-horz.jpg]

O kadar .

Ekli dosyalar

• 1118371-17669934-640-360-horz.webp
    1118371-17669934-640-360-horz.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 48
Devre arası gideceği doğru değildir. Paratör' ün klübün sırtına yüklediği içi boş yabancılardan sadece biri, kim satın alır bunu? Olimpiyatlar'dan bile güreşin kaldırılmaya çalışıldığı bir dönemde!

Devre arası gideceği doğru değildir. Paratör' ün klübün sırtına yüklediği içi boş yabancılardan sadece biri, kim satın alır bunu? Olimpiyatlar'dan bile güreşin kaldırılmaya çalışıldığı bir dönemde!

[attachment=4974:1118371-17669934-640-360-horz.jpg]

hayatımda yaptıgım ilk caps . Nasıl olmus renktas ?

Ekli dosyalar

• 1118371-17669934-640-360-horz.webp
    1118371-17669934-640-360-horz.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 154
Geri
Üst Alt