#53 Nordin Amrabat

HAla piyasam var merak etmeyin bonservisimi çıkarırsınız da demiş

Bende ilk Kayseriye geldiğinde aynen böyle düşünmüştüm fakat daha sonra Kayseride ufak bir kıpırdanma yaşadı bende kendi kendime acaba futbolunu geliştirmiş midir dedim bir umut. Sonuç ortada bizim burdaki cahil basın adamı o kadar yüceltti ki halbuki adam PSV'den tanıdığımız vasat Amrabat'ın aynısı.

aynisini bende dusunmustum acaba birsey olurmu diye, ama fos cikti

Amrabatin bonservisi PSV'nin Kayseriye sattigi fiyattir. Çünkü ederi o. Bizde PSV ye 1 milyon verip alabilirdik. Büyük futbol dahisi FT Anadolu takimlarindaki yabancilara servet döktürecek illaki. Amrabat ve Dany için aldiklari fiyatin 10 katini ödedik, büyük futbol bilgini FT sagolsun.

Amrabatin bonservisi PSV'nin Kayseriye sattigi fiyattir. Çünkü ederi o. Bizde PSV ye 1 milyon verip alabilirdik. Büyük futbol dahisi FT Anadolu takimlarindaki yabancilara servet döktürecek illaki. Amrabat ve Dany için aldiklari fiyatin 10 katini ödedik, büyük futbol bilgini FT sagolsun.

bence bilginin ötesinde feylosof falan demek lazım ...

Bielsa gibi kitabini yazsa bari. FT tactic. Onun engin futbol bilgisinden herkes faydalanmali

ft imparator,kral,feylosof,alimdir böyük adamdır,nörettin amrabat transferide bunun en büyük delilidir, nörettin Avrupa çapında ,dünya çapında çok ama çok büyük oyuncudur, yaşa ft varol nörettin..

istanbulda oynayacağımız juventus maçı aklıma geldi.

hemen akabinde torino'da amrabat'ın yaptığı penaltı zihnimde canlandı

o gereksiz penaltıyı yapmasaydı biz büyük ihtimalle oradan 1-0 ve 3 puanla dönecektik.

grupta herşey çok farklı olacaktı.

şu anda üst turu garantilemiş bile olabilirdik.

Dünyada kanat oyuncusundan bol birşey yok biz gide gide bunu aldık hemde o paraya

Geri
Üst Alt