#53 Nordin Amrabat

bu adama laf edenleri anlamak güç.yaptığı hareket faul olmasa bile bizim kendi taraftarımız saldırıyor amrabata.

eğer yabancı sınırı olmasa eminim hoca çok şans verirdi

kaleciyi geçtikten çektiği şuta bak. bu kadar bilinçsiz rasgele şutu ancak amrabat çeker. allah fizik vermiş çabukluk vermiş hayvan gibi güç vermiş ama 1gram da beyin koyaymış iyiymiş

kaleciyi geçtikten çektiği şuta bak. bu kadar bilinçsiz rasgele şutu ancak amrabat çeker. allah fizik vermiş çabukluk vermiş hayvan gibi güç vermiş ama 1gram da beyin koyaymış iyiymiş

Allah'a akıl mı veriyorsun?

beyin vermiş zaten,futbol açısından az kullanıyorsa amrabat ne yapsın?

Adam oynuyor kim nederse desin .. Tek sikinti yabanci siniri yoksa cebinden 30000 aydin cikarir

yapma renktaş tek hazırlık maçıyla yüceltiyorsunuz yine adamı kötü emsal örnek teşkil etmez :)

o zaman sabri de ali turandan iyi:)

amrabat tez zamanda gitmeli satılmalı daha da dönmemeli

Cok kotu seyler tavsiye etmem

renkdaş amrabatı bi zaman bende çok savundum. anlıyorum senin neden amrabatı bu kadar sevdiğini. mücadelesi diriliği koşuları açlığı gücü falan çok önemli özellikler. ama oynatılmaya oynatılmaya zaten olmayan futbol vizyonu sıfıra düşmüş. bu saatten sonra bu adamdan bişey beklenmez. abartmıyorum bi ara di maria neyse amrabat da benim için oydu.

Hajrovic'in topuk pası verdiği pozisyon hariç bariz biçimde Hajrovic'e pas atmıyor. Fesat herif.

15 yaşındaki çocuklarla tabi güreşir bir an önce gitmesi dileğiyle çöp 2-3 tane pozisyonu harcadı

Nurettin yine bazilarinin gözünü boyamis bi 45 dakika ile.

Geri
Üst Alt