#53 Nordin Amrabat

kadro kalitemize şöyle bir göz atınca amrabatı takımdan göndermek pek mantıklı görünmüyor...hani elimizde gokhan töre hakan calganoğlu kolarov robben felan olsa tamam hemen gönderelim dicem ama zaten 8-9 tane kaliteli oyuncumuz var kadromuz aslında çok dar bir kadro

Yabancı sınırlaması olsa sırf iyi çocuk diye takımda kalmasını isterdim . Ama şu lanet sınırlama elimizi kolumuzu bağlıyor maalesef .

Yabancı sınırı kalkmalı. Çağ dışı bir sistem yüzünden abudik gubidik adamları alıp amrabatı yollamaya çalışyoruz

Ne kadar çalışsa da eski Amrabat olamıyor. Olamaz da zaten. Olması için sürekli oynaması lazım. Sürekli oynaması için başka takıma gitmesi lazım. Oradan iyi bir şekilde dönerse duruma göre seneye kadroda yer alabilir. Ama şu anki haliyle bizde oynaması pek mümkün görünmüyor.

Brumanın sakatlanması amrabatı takımda tutacak. Amrabat sürekli forma verilmesi halinde form tutar. Amrabat kötü bir futbolcu değil. Neyseki Antalya'ya falan vermedik

İlk geldiği zaman da demiştim bu arkadaştan çok iyi yardımcı forvet olur diye. En azından sağa çekip orta yapmaz.

ulan gene 4 ayaginin üstüne düştün. bruma sezonu bitirdi sen durdun:D

Yarim sezon bunu Emre Çolak'la birlikte bir Hollanda takimina kiralasak çok isabetli olur. Adam büyüdügü yere dönüp kafasini toplasin.

Yarim sezon bunu Emre Çolak'la birlikte bir Hollanda takimina kiralasak çok isabetli olur. Adam büyüdügü yere dönüp kafasini toplasin.

Kesinlikle katılıyorum özellikle Ambrabat iki yıldır bizde iki yılda Kayseri de oynadı etti dört yıl beş yıl oynayınca bildşpim Türk olabiliyor yanlız bu adamın Fas ve Hollanda pasaportu var 3. Vatandaşlık durumuna bakmak lazım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defans arkası koşularda Burak'dan daha iyi, en azından nerede duracağını biliyor sürekli ofsayta düşmüyor. Türk olsa kalsın diyeceğim.

Burak ve Umut oynayacağına Amrabat oynasın, ikisinden de her bakımdan kat kat daha iyi.

Fakat Amrabat'ın artık biraz kafasını çalıştırması lazım, bu hallere düşmesinin en büyük nedeni sürekli kendini kanıtlama ihtiyacı hissetmesi. Saçma sapan hareketler yapıyor, halbuki basit oynamaya çalışsa katkı verebileceğini düşünüyorum.

Bruma nın ayağı kopsun diye dua etmemiştir umarım. kalırsa sebebi o olacak çünkü

Geri
Üst Alt