#53 Nordin Amrabat

Kesinlikle katılıyorum özellikle Ambrabat iki yıldır bizde iki yılda Kayseri de oynadı etti dört yıl beş yıl oynayınca bildşpim Türk olabiliyor yanlız bu adamın Fas ve Hollanda pasaportu var 3. Vatandaşlık durumuna bakmak lazım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es es , Bursa gibi takimlara verene kadar Hollanda/Belçika gibi liglere bedava kiralayalim ondan iyidir.

Tokatspor maçında ki oyuna gore yorumların bu kadar değişmemesi lazım.

Bu adamdan bize asla hayır gelmez.

Şans yine yüzüne güldü ama asla doğru düzgün katkı veremez.

Beyin yok çünkü.

Yabancı sınırı bugün kalkmış olsa bile tutulmamalı kadroda...Mümkün olan en az zararla elden çıkarmanın yoluna bakılmalı...Şemsiye yerini bulmuş bir kere!...

Tuttuğu oruçların faydasını gördü ve takımda kalacak gibi.

Sanirim allahin sevdigi kullarindan biri. Yine bir türlü takimda kalmayi basardi.

Tapatalk

Brumanın Sakatlanmasıyla kadroda kalma şansı doğdu tek olay budur yoksa gösterdiği performans falan değil.Bir yabancı kanat sakatlandı diğerini kadroda tutma kararı alındı.Amrabat ve Dany gidecekti.Bruma ve Dany olarak değişti olay budur.

Takimdaki en iyi kanat oyuncusu . Forvette de Umut ve Buraktan daha etkili .

takımda bir saniye fazla bile tutulmamalı gerekirse üstüne para verip yollanmalı.

açıkçası beni en çok hayal kırıklığına uğratan transferlerimiz hamit ve amrabat oldu eğer hamit bildiğimiz hamit amrabatta kayserideki amrabat olsaydı kanatlarımız makina gibi işleyecekti bu iki transferden nerdeyse hiç randıman alamadık üsütüne üstlük brumanında talihsiz sakatlığı tuz biber oldu nedir bu kanatlardan çektiğimiz anlamadım

açıkçası beni en çok hayal kırıklığına uğratan transferlerimiz hamit ve amrabat oldu eğer hamit bildiğimiz hamit amrabatta kayserideki amrabat olsaydı kanatlarımız makina gibi işleyecekti bu iki transferden nerdeyse hiç randıman alamadık üsütüne üstlük brumanında talihsiz sakatlığı tuz biber oldu nedir bu kanatlardan çektiğimiz anlamadım

''Yüksek tutulan hayallerin kırılması kaçınılmazdır''...Şimdi uydurdum, vecize gibi oldu sanırım, nacizane!...

Forumda Amrabat ı Kayseri formasıyla en çok izleyenlerdenimdir, aslen Kayserili olmam hasebiyle...Transferi ve bedeli konuşulurken ''Ne saçmalıyor bu İmperatore yine, bu adam büyük takımda asla oynayamaz; hele de bu paraları ödemek ihanet gibi bir şey olur!'' demiştim, benzer görüşte olan başka kişilerde vardı elbette...

Hamit in CV sinde önemli kulüpler yazılıydı, evet...Ancak Hamit, Bayern ve Real in hiç bir zaman çok önemli bir oyuncusu olmamış, rotasyon oyuncusu olarak düşünülmüşken; yönetim ve teknik kadro sanki o takımların olmazsa olmaz adamıymışcasına 30 yaşındaki bir futbolcu için korkunç bir külfetin altına imza attı...Farklı mevkiilerde vasat oynayabiliyor olması bir futbolcu için yan meziyettir, aslolan esas mevkiisindeki üst düzey performanstır; bana Hamit in esas mevkiisini birisi söylesin bakalım!...

''Risksiz transfer olmaz'' sözü temelde doğrudur da İmperatore gibi transfer konusunda başarısız şark kurnazları tarafından yanlış transfer tercihlerini örtbas etmek için pervasızca kullanılmaktadır...

Risk = Maliyet / Muhtemel Fayda şeklinde özetlenebilecek basit bir denklemi bu transferlere uygulayın bakalım, ne düşüneceksiniz?...

''Yüksek tutulan hayallerin kırılması kaçınılmazdır''...Şimdi uydurdum, vecize gibi oldu sanırım, nacizane!...

Forumda Amrabat ı Kayseri formasıyla en çok izleyenlerdenimdir, aslen Kayserili olmam hasebiyle...Transferi ve bedeli konuşulurken ''Ne saçmalıyor bu İmperatore yine, bu adam büyük takımda asla oynayamaz; hele de bu paraları ödemek ihanet gibi bir şey olur!'' demiştim, benzer görüşte olan başka kişilerde vardı elbette...

Hamit in CV sinde önemli kulüpler yazılıydı, evet...Ancak Hamit, Bayern ve Real in hiç bir zaman çok önemli bir oyuncusu olmamış, rotasyon oyuncusu olarak düşünülmüşken; yönetim ve teknik kadro sanki o takımların olmazsa olmaz adamıymışcasına 30 yaşındaki bir futbolcu için korkunç bir külfetin altına imza attı...Farklı mevkiilerde vasat oynayabiliyor olması bir futbolcu için yan meziyettir, aslolan esas mevkiisindeki üst düzey performanstır; bana Hamit in esas mevkiisini birisi söylesin bakalım!...

''Risksiz transfer olmaz'' sözü temelde doğrudur da İmperatore gibi transfer konusunda başarısız şark kurnazları tarafından yanlış transfer tercihlerini örtbas etmek için pervasızca kullanılmaktadır...

Risk = Maliyet / Muhtemel Fayda şeklinde özetlenebilecek basit bir denklemi bu transferlere uygulayın bakalım, ne düşüneceksiniz?...
mükemmel bir yorum aynen katılıyorum dany +amrabat+hamit =büyük kazık 3 futbolcunun maliyeti 30 milyon euro nerdeyse ve en ufak bir katkıları yok

Abi Hamit hic bir zaman kanat oyuncusu degildi. Forvet olarak basladi Schalke da. Ilk macinda Dortmund a iki gol atti, o da füze gibi sutlari sayesinde. Sonra yavas yavas arka bölgelere dogru cekildi. Ilk önce orta saga sonra sag beke kadar gitti. Bizim bir kanat oyuncularindan beklediklerimizi Hamit 100% formda olsa bile karsilayamaz. Hamit eskiden bile hizli degildi. Simdi hiz zaten kalmadi da ama adam akliyla oynuyor. Bizim takimda TAKIM SAVUNMASIni yapabilen en iyi futbolcudur bence. Bence sakatlandigindan beri belli oluyor eksikligi. Mesela Sabri bir defa demisti: Sahada Hamit abi oldu mu kendinizi daha rahat hissediyorsunuz.

Geri
Üst Alt