''Yüksek tutulan hayallerin kırılması kaçınılmazdır''...Şimdi uydurdum, vecize gibi oldu sanırım, nacizane!...
Forumda Amrabat ı Kayseri formasıyla en çok izleyenlerdenimdir, aslen Kayserili olmam hasebiyle...Transferi ve bedeli konuşulurken ''Ne saçmalıyor bu İmperatore yine, bu adam büyük takımda asla oynayamaz; hele de bu paraları ödemek ihanet gibi bir şey olur!'' demiştim, benzer görüşte olan başka kişilerde vardı elbette...
Hamit in CV sinde önemli kulüpler yazılıydı, evet...Ancak Hamit, Bayern ve Real in hiç bir zaman çok önemli bir oyuncusu olmamış, rotasyon oyuncusu olarak düşünülmüşken; yönetim ve teknik kadro sanki o takımların olmazsa olmaz adamıymışcasına 30 yaşındaki bir futbolcu için korkunç bir külfetin altına imza attı...Farklı mevkiilerde vasat oynayabiliyor olması bir futbolcu için yan meziyettir, aslolan esas mevkiisindeki üst düzey performanstır; bana Hamit in esas mevkiisini birisi söylesin bakalım!...
''Risksiz transfer olmaz'' sözü temelde doğrudur da İmperatore gibi transfer konusunda başarısız şark kurnazları tarafından yanlış transfer tercihlerini örtbas etmek için pervasızca kullanılmaktadır...
Risk = Maliyet / Muhtemel Fayda şeklinde özetlenebilecek basit bir denklemi bu transferlere uygulayın bakalım, ne düşüneceksiniz?...