#53 Nordin Amrabat

kör öldü badem gözlü mü oldu. inşallah daha dönmez bize. adamda 1 gram oyun zekası yok

Amrabat çaba gösteriyor. Ama bize yaramaz.

Kenardan tam saha koşsa da ortayı yapamadıktan sonra veya faydalı bir ve isabetli bir pas veremedikten sonra ...

Neye benziyor;

Haftalarca lider olup şampiyonluğu son haftalarda kaybeden bir takım gibi.

Ayrıca serbest oynadığında verim alınıyor. Şimdi Sniejder'a böyle mi diyeceğiz; " Kardeş sen kenara çekil, Amrabat'ı oynatacağım lider oyuncu olarak"...

İyi seneler :biggringift:

İyi oynadı.Sürekli pozisyon değiştirdi.Bir yerde çakılı kalmadı.Böyle devam...

Bi ara "Bu bizdeki Amrabat mı lan?" diye tereddüte düştüm. :D

İyi oynadı... bizde oynayamamasının nedeni malumunuz açık alan bulamaması, çünkü bize karşı oynayan takımlar 11 kişi defans yapıyor.

Bir de şu var ki, bizim takımda yardımlaşma sıfır, Malaga'nın şu oyununda Amrabat'ı rahatlatacak şekilde pozisyon alan oyuncular var, bizdekiler cahil cahil birbirlerine baktıklarından Amrabat'ı kullanamıyoruz. Bana kalırsa bizde ayağında fazla top tutmak zorunda kalmasının nedeni de bu, yanına kimse sokulmuyor ki bir ver-kaç vs. yapsınlar.

Yabancı sınırı sorunu çözülürse ve Amrabat böyle oynamaya devam ederse bence satmamayı da düşünmek lazım. İyi bir fiyat gelirse düşünebilir, hayırlısı bakalım :)

Oyun zekası olmadığı sürece bizim ligde ve bizde faydalı olmaz.

Amrabat çaba gösteriyor. Ama bize yaramaz.

Kenardan tam saha koşsa da ortayı yapamadıktan sonra veya faydalı bir ve isabetli bir pas veremedikten sonra ...

Neye benziyor;

Haftalarca lider olup şampiyonluğu son haftalarda kaybeden bir takım gibi.

Ayrıca serbest oynadığında verim alınıyor. Şimdi Sniejder'a böyle mi diyeceğiz; " Kardeş sen kenara çekil, Amrabat'ı oynatacağım lider oyuncu olarak"...

Katiliyorum.

Adamin koşmayi iyi biliyor ama sonuçda iyi pas veya orta veremediyse ne anlami var?

Orta açmayı ve pas atmayı bilse iyi futbolcu

Amrabat topu alıyor 2-3 adam boş ver hareketli bizde topu alıyor koşan sadece Riera :D

Orta açmayı ve pas atmayı bilse iyi futbolcu

Murat 124 için ; " Kaporta sağlam olsa, birde motoru güçlü olsa, eh birazda tasarımı süper olsa ne gerek var Ferrari'ye " demek gibi olmuş...

Sana değil lafım, yanlış anlama... Ama yok işte onda o özellikler.

malaga forumlarına baktım bunların hiç mi taraftarı yok 2-3 tane yorum var onlarda amrabatı beğenmiş sezon sonu iteleyebilsek keşke.

Murat 124 için ; " Kaporta sağlam olsa, birde motoru güçlü olsa, eh birazda tasarımı süper olsa ne gerek var Ferrari'ye " demek gibi olmuş...

Sana değil lafım, yanlış anlama... Ama yok işte onda o özellikler.

Olsa zaten göndermezdik :) bu arada mutlu yıllar abi :pasta:

Geri
Üst Alt