#53 Nordin Amrabat

Amrabat düşmanlarını öldüreceğiz!

Hesap Makinesi

Kontra atak ,açık alan oyuncusu.Kafa kafaya oynamak isteyen takımlara karşı işe yarar, fakat kapanan 1 gol atayım maçı alayım diyen rakipler karşısında çaresiz kalıyor.

Tam olarak bir kanat oyuncusu değil, tam olarak bir forvet oyuncusuda değil, tam olarak bir orta saha oyuncusuda değil.Hep sinden %33 ,%33,%33 gibi yeteneği var.Komple bir mevki oyuncusu olmadığı için direkt olarak kadroda yeri yok, en fazla rotasyon ve öne geçtiğimiz maçlarda kontradan gol bulmak için işe yarar.

As kadro planlamasında adam gibi mevkisinin en iyilerine ihtiyaç var.

Amrabat gönderilmeli. Galatasaray topçusu olacak kalibrede değil asla. Özellikle yabancı sınırını işgal ediyorken.

Galatasaray 'da oynamak isteyen kendine bakmalı , resmen göbek yapmış kesinlikle satılmalı.

Galatasaray'da oynamak için çok istekli. Malaga'da fena bir sezon geçirmedi.+3 de kalabilir biraz daha

Taptap

Begenmedigim bir oyuncu takimda kalmasını istemem ama takimda eksik yer fazla büyük ihtimal transferler o bolgelere yapilacak bu yuzden kanat oyuncusu alınacağını düşünmüyorum. Hazir elimizde duruyorken +3 icin her türlü kullaniriz. en azindan 1 sene daha kalabilir.

Tabi ciddi paraya alicisi yoksa.

★★★》☆

Baska kanat oyuncusu alinmazsa kesinlikle kalmali. Misal Töre gelirse gidebilir, kontenjan acilir.

+3e daha iyisini alabileceğimizi düşünen varmı?

Bunu gönderip kanat almaktansa dursun 14-53 yaparız yine :)

Onun için bir 14 numara lazım tabi

Oğlum ne yedin bu tatilde bu nasıl göbek? Yoksa hep vardı ve buna rağmen mi hızlıydın?

BsGmIMzIMAAyJ64.jpg

Her gün yağlı şekerli besleniyorum bende böyle göbek yok insan spor yapmalı hele hele Galatasaray 'ı ağzından düşürmeyen bi adamın illa oynamak istiyorum diyen bi adamın bu halde gelmesi vahim bi durum , bakın Bruma 'ya nasıl vücut yapmış çalışmış adam bide bu dümbüğe bakın.

+3 e bunu parasıyla 3-4 milyon euroluk yabancı forvet alınabilir gelecek vaad eden.

bu sene prandelli ile çok enteresan adamlardan çok enteresan verimler alacağız gibi geliyor bana...

Karakter olarak beğeniyorum, yetenekli futbolcu ama büyük takımlarda oynamada zorluk yaşıyor. Eğer yabancı kanat alınmayacaksa Bruma'yı yedekleyebilir.

Geri
Üst Alt