#53 Nordin Amrabat

B1pt2k4CQAAcYLP.jpg:large

Ya ben mi yanlış hatırlıyorum bu adam türkiye kupası maçlarında bile bizi sinirden deli eden,oyun aklı sıfıra yakın amrabat değil mi?..

Bu adam özellikle ilk senesinde fazlasıyla şans buldu ama berbat bi performans gösterdi.Şampiyonlar liginde asist yaptı diyoruz ama yeteneksiz burakta 8 gol attı o sene bu mantığa göre burak süper bir forvet..

Amrabat isterse messi gibi bir performans göstersin gitti diye hiç üzülmem çünkü o kadar kötü bir performans sergiledi ki gitmeyi fazlasıyla haketti,hiç ümit vermedi.

Ayrıca bizden giden adamlar jübile yapmıyorlar,kariyerleri devam ediyor arada gol atacaklar,iyi oynayacaklar allah aşkına abartmayalım...

Ya ben mi yanlış hatırlıyorum bu adam türkiye kupası maçlarında bile bizi sinirden deli eden,oyun aklı sıfıra yakın amrabat değil mi?..

Bu adam özellikle ilk senesinde fazlasıyla şans buldu ama berbat bi performans gösterdi.Şampiyonlar liginde asist yaptı diyoruz ama yeteneksiz burakta 8 gol attı o sene bu mantığa göre burak süper bir forvet..

Amrabat isterse messi gibi bir performans göstersin gitti diye hiç üzülmem çünkü o kadar kötü bir performans sergiledi ki gitmeyi fazlasıyla haketti,hiç ümit vermedi.

Ayrıca bizden giden adamlar jübile yapmıyorlar,kariyerleri devam ediyor arada gol atacaklar,iyi oynayacaklar allah aşkına abartmayalım...
Arada mı :asd22::asd22:

Pandev'i getireceklerine bunu tutsalardı kadroda. Yok neymiş, Pandev şu kadar maç oynamalıymış ancak öyle kontrat yenileyebilirmiş. Adam takımda var mı yok mu belli değil. Bu zilleti yaşatmanın mantığı nedir? En azından Sneijder'in dilinden anlıyordu bu çocuk. Hazırlık döneminde de kötü değildi. Güreşçi diyorduk, bizdeki rezillerin güreşecek dermanı yok.

dön geri sampiyon yap bizi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Amrabat´in ilk sezonda gösterdigi performans, sürekli oynamamasina ragmen iyidi. Özellik ile CL´de, bunu nerdeyswe herzaman herkes ile tartistim. Ne Mancini, nede Prandelli performans acisindan karar vermedikleri icin bugün kaybediyorlar. Amrabat hem gecen sene devre arasinda, hemde bu sezon sezon ortasinda en istekli, hirsli ve etkili oyuncumuz olmustu, ama adamin gösterdigi performansin teknik ekipte hic bir kipirdanma getirmediyse, bu bir faciadir...

Özellik ile bir 2012/2013 sezonunu Cluj macindan sonra hatirlayin, nerdeyse koca sezonu bok camurunun icinde gecirdik. Amrabat topla giden hizli bir oyuncu, adam tempi ile bir depar atiyor, top zemine takilip auta cikiyor, sonra Nordin´in oyun zekasi tartisiliyor. Zaten orada topla giden iki adamimiz vardi hücumda o sezon. Bir Nordin birde Drogba, Nordin pek belli etmiyordu, ama Drogba devamli cildiriyordu zemini tekmeleyip.

İyidir kötüdür tartışmayacağım ama insan Türkiye liginden yabancı futbolcu alıp 8 milyon Euro bonservis nasıl verir ya? Yerli olsa bir yere kadar mantığı olabilir ama adam zaten yabancı ve Kayseri'de oynuyordu be :mad:

Amrabat işi artık bitti, daha geri gelemez. şu anda elimizdeki kanatların ve forvetlerin hepsinden daha iyi bir oyuncuyu el birliğiyle kaybettik. koy forvete buraktanda umuttanda daha iyi oynar. koy kanata olcandan da brumadanda hamittende cemalidende daha iyi oynar. neyse malagada kariyerini noktalar gibi geliyor bana oraya çok iyi uyum sağladı.

PSV'de Ajax'da tutunamayan adamlar burada yildiz muamelesi görüyor :asd:. Hutchinson, Amrabat (kayseri'de), Babel gibi.

Maci kazandiran penaltiyi atmis reis.

9 mac 3 gol 3 assist.

Son düzenleme:
Bu adami bu sene niye kiraladiysak artik

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt