#53 Nordin Amrabat

gelirse yine sövecegiz amkarbata

seni uzaktan sevmek askların en güzeli be amkarbat

Aslında AMC pozisyonunda hem arkası dönük topu tutabilmesi hemde dikine oynayabilmesi sayesinde bir nevi gizli striker gibi kullanılabilirdi.
Sneijder ile hatta 2 forvet arkası da oynatabilirdik set yapıp sırayla kaleye şut çekerlerdi.

Amrabat ın mevzusu gol atamaması asist yapamaması değil di ki zaten GS da

Mevzu savunmaya yardımcı olmaması idi.

GS da kanatlarda oynuyordu haliyle de geriye dönüp yardım etmesi gerekirken ve beklenirken kendisi bunu yeterince yapmıyordu.

Sonuç olarakda o kanat folloş oluyor amrabata yükleniliyordu...

Ama Malaga da ileride oynuyor kendisinden geriye yardım etmesi fazla beklenmiyor. Öyle oluncada tüm gücünü ataklara sakladıgından daha çok istediklerini gerçekleştirebiliyor..

Bizde Olcan ve Bruma nın şu anki sorunu da bu.

Olcan trabzonda aynı amrabat gibiydi geriye çok fazla yardım etmez sol forvet gibi oynardı.

Brumada aynı şekilde. Oyuna ne zaman girse yerini kaybediyor halı sahada oynuyormus gibi bir o yana bir bu yana koşduruyor. savunma yapmıyor.

4 - 3 - 3 oynamak istiyorsak solda olcan sağda bruma lı . Mutlaka o 3 ün son adamı yani bizdeki Burak yerine Sırtı dönük oynayabilen topu ileri tutup arkadaslarına pozisyonda hazırlayabilecek bir adam gerekir.

Bizde onu en iyi yapan adam umut. B.Dortmunda karşı bile çok iyi şekilde yaptı. Ayrıca özverisi çalışkanlığı sayesinde takım savunmasına da çok yardımcı..

2.bir Husus 4-3-3 de 3 lü orta sahanın 3 üde çok dinamik çok atlatik oyuncular olmalı. Sağ ve solda oluşan açığı kapatabilmeli.
Maalesef selcukda Meloda 30 lu yaşlarındalar bu dinamiklik onlarda yok..

Bu yüzden daha defansif oyuncularla oynamayı tercih ediyor prandelli.

malaga kesin alir onlar opsiyonu kulanmazlarsa heralde baska bir ispanya külübü talib olur iyi isler cikariyor capina göre oralarda

Milli maçta sakatlanmış. Hamstring'i yırtılmış. 4 hafta kadar sahalardan uzak kalacak herhalde.

Sağlamsa Lassa

apo geri getirmeye calısıyor lakin malaga 3 milyon avro önermis,katiyen degerlendirilmeli bu teklif

bugün övenler geldigi zaman yine sövecek bu herife,onun yeri malaga

gelen paranın üzerine biraz daha koyup adam akıllı,vurdugunu gol yapan,rakibi sırtına alan zenci golcü alsınlar

5mdan aşağı verilmesin
yoksa gelsin brumadan da olcandan da daha iyi
sadece zamanında değerinin 3 katı para verildiği için beklentilerimiz yüksek oluyo

Eğer takımda kalmış olsaydı dün bruma yorulduktan sonra iyi bir alternatif olabilirdi.

gecen mac umutun oynadigi pozisyonda amrabat olabilirdi cok da iyi olurdu acikca konusmam gerekirse

kanatta degilde ortada denenmesi gerektigi tezini ortaya sunmusumdur mutemadiyen

Solda Amrabat sağda Bruma kanatlar efsane olurdu.

Amrabat gibi adam , hazirlik maclarinda da gayet iyidi ..

nasil oluyorda gonderilip yerine , yasin / djemaili / pandev gibi hayirsizlara yer aciliyor ?

bunu yonetimde kim planliyor anlamiyorum .. bunlar Prandelliinin raporu sonucunda gelisen isler degil ..

Geri
Üst Alt