#53 Nordin Amrabat

Şu yabancı sınırı olmasa varya tozunu attırırız bu ligin, amrabat normalde yollanmazdı heralde.

gördügüm en yeteneksiz en beceriksiz kanat adamlarından, geldiginden bir kanat adamında olması gereken hiçbir özelik yok kendisinde

anadolu takımı topçusu olan bu adama 8milyon verdik terim yüzünden

bu hiçbir özelligi olmayan adamı hala isteyenler neye göre istiyorlar anlamıyorum.

yabanci siniri kalksa kaciniz bu adam tekrar geri gelsin diyecek onu merak ediyorum? pandev dzemaili gelecegini bilseydik tabiki onun yerine bir amrabat daha iyi olurdu, ama iyi tarafi da adam en azindan belirli bir piyasa yapti kendine ispanyada ve malaga büyük ihtimal bonservisini alir 3.5 milyon du heralde anlasma onlar istemese baska bir takim kesin alir bunu.

Ya bu adamin Ocak ayinda geri gelecegi söyleniyor, sezon ortasinda geri cagirmak gibi bir yetkimiz var mi ki ?

Tamam kabul, eldeki bazi odunlardan daha iyi ama unuttugunuz bisey var; bu adam Galatasaray'da top oynayamaz. Amrabat acik alani seviyor, Malaga'da siyirilmasinin nedeni de bu,

Uf güreşcek yine skillsi yok zaten önüne atıp koşuyo boyna gol ortalamasıda kepaze

Malaga'da cf olarak oynattigini okudum, burada olsaydi bir kaç cf de denebilirdik

sezon sonu mutlaka satmak lazim, ama sezon arasi geri dönebilirse dönmeli bence

gördügüm en yeteneksiz en beceriksiz kanat adamlarından, geldiginden bir kanat adamında olması gereken hiçbir özelik yok kendisinde

anadolu takımı topçusu olan bu adama 8milyon verdik terim yüzünden

bu hiçbir özelligi olmayan adamı hala isteyenler neye göre istiyorlar anlamıyorum.

Terim mi 8m euro ödedi?

Kulüp her zaman hayir diyebilirdi

yalaka apo gelecek hafta geri getirir bunu

Sneijder satılınca solda bu oynayacak.

Cisse transferi icin para lazim, 3.5 milyon euro u Malaga simdiden odesin iste.. :D

Yine Amrabat yine Assist, biz bu adami ilk 11 e almak yerine neden kiralik olarak gonderdik halen anlamis degilim, Bugun oynanan Malaga karsilasmasinda herzaman oldugu gibi yine assist yapti simdi dusunuyorum Amrabat simdi olsa ne katkilar saglardi takima diye ama sadece dusunmekten baska bir yere gitmiyor insallah birgun takimimizda ilk 11 de goruruz.

Hâlâ anlamıyorsunuz herhalde. Bu adam kapanan takımlara karşı bir halt yapamıyor. Anamızın liginde hemen hemen her takım kapanıyor bize karşı.

Onun icin Şampiyonlar Liginde mesela iyiydi bence. Adam alan buluyordu bir kere.

Aynısı Ispanya için de geçerli, takımlar kapanmıyor Türkiye deki gibi.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt