#53 Nordin Amrabat

Hâlâ anlamıyorsunuz herhalde. Bu adam kapanan takımlara karşı bir halt yapamıyor. Anamızın liginde hemen hemen her takım kapanıyor bize karşı.

Onun icin Şampiyonlar Liginde mesela iyiydi bence. Adam alan buluyordu bir kere.

Aynısı Ispanya için de geçerli, takımlar kapanmıyor Türkiye deki gibi.

I am the one who knocks!

Dikine oynuyan oyuncu onde topu cok iyi tutuyor suanda bizde bu tarz oyuncu yok sadece Amrabat vardi bu isi iyi yapan oda kiralik olarak Malaga'da bilemiyorum belki ispanya'da oynamasi onun icin daha iyidir

Olcan denen heriften iyidir kesinlikle ama bu yeterli oldugu anlamina gelmez.

Kücük takim topcusu

Sorabilirmiyim , Malaga takimi cok mu kucuk takim ? bence degil

Kücük derken yukarida yazildigi gibi daha fazla acik alan bulabilecegi takimlardan bahsediyorum. Amrabat Kayseri ve Malaga'da rakibin kapanmadigi icin basarili oldu/oluyor. Bizde Sampiyonlar Ligi'nde de faydali olmustu ayni sebepten dolayi.

Kücük derken yukarida yazildigi gibi daha fazla acik alan bulabilecegi takimlardan bahsediyorum. Amrabat Kayseri ve Malaga'da rakibin kapanmadigi icin basarili oldu/oluyor. Bizde Sampiyonlar Ligi'nde de faydali olmustu ayni sebepten dolayi.

Amrabat derbilerin adami olabilir ama herturlu is yapar diyorum ben Amrabat'i cok yetenekli bir oyuncu

Dikine oynuyan oyuncu onde topu cok iyi tutuyor suanda bizde bu tarz oyuncu yok sadece Amrabat vardi bu isi iyi yapan oda kiralik olarak Malaga'da bilemiyorum belki ispanya'da oynamasi onun icin daha iyidir
amrabat bizde genelde sırtı dönük güreşçi modunda oynuyordu solda.aslında amc olarak ortada oynasa şu anki burak gibi çok daha faydalı olurdu.
Can Büyük'e katılıyorum bu konuda..

amrabat bizde genelde sırtı dönük güreşçi modunda oynuyordu solda.aslında amc olarak ortada oynasa şu anki burak gibi çok daha faydalı olurdu.
Can Büyük'e katılıyorum bu konuda..
Oyle bir oyuncu lazim iste topu aldigi zaman ceza alanini dusunen oyuncu lazim bazi oyuncular var utanmasa ceza sahasi in cizgisinde kendi kalecisine pas verecek bu tip korkak oyuncularda iyi performans beklenemez

Amrabat'i kesinlikle takimda tutmamiz lazim, Malaga'nin teknik direktoru simdi isyanlardadir :) :) bu haberi duyduktan sonra

hqdefault.jpg

Adam Malaga'da catir catir oynuyor gollerinide atiyor helal olsun :)

hadi be malaga al simdiden bunu da kurtulak amrabat dan, bazi arkadaslar hala kurtarici olarak görüyor kendisini

Geri
Üst Alt