#54 Emre Kılınç

Rezalet. Hamza girmeliydi bunun yerine.

GscimbomMobile

Ozguven yok bu herifde ya bitmis mental olarak bence toparlayamiyor.

Çok cılız, fizik olarak güçlenmesi lazım.

Biraz 11 için savaş ver, ben de varım de yav. Boş topçunun teki olsan neyse diyeceğim, forma giymekten kaçıyorsun.

Özgüven sorunu var sanırım, veyahut büyük takım baskıyı kaldıramıyor. Çok da kötü topçu değil aslında, büyük maçlarda zaman zaman önemli katkılarda bulundu.

Hic is yok maalesef. Takasta kullanabiliyosak yapalim. Biraz is olsa Kerem'i kesebilirdi su anki duzende. Oyle bir istegi de yok gibi duruyor

Pas hatası yapmadan maci tamamladı. Her topu tek pasta yana ve geriye verdi. Buyuk usta.

Top kaybı, faul yapmaktan başka hiçbir işe yaramadı.

Master.

Maça sonradan giren oyuncu çıkandan nasıl daha yorgun olabilir maçta ya. 1 dakika bile süre alması bile zarar direk gönderilmeli.

Mıy mıy oynayan adamdan hayır gelmiyor işte bak ligde oynayan adamlara hep cüsseli hızlı adamlar.
Bundan olmayacağı 2 sene önce belliydi yok işte değişen bir bok yok. Niye bu ısrar var ki.
Denizle falan çalışmış adam 15 yaşındaki çocuk vücudu olan ruhsuz bu heriften hala ne beklentisi var anlamlandıramıyorum.

1 dakika şans vermem bak. Altyapıdaki çocukların ahı var.
Bunun gibi herifler oynayıp o çocuklar 1 dakika bile şans verilmedi. Sonra niye gidiyorlar.

Kardeşim her maç aynı şeyleri niye yazıyoruz biz ki gerizekalı mıyız olmuyor işte. Buna vereceğin 25 dakika şansı bartuğa versen bugün orta sahanda bir tane ekstra oyuncun olurdu. Şimdi kim girecek diye bakıyorsun.
Ama olmaz.

Biran önce takımdan gönderilmeli. Hiçbir yararı yok. Yararı olmayan oyuncuyu takımda tutmanın anlamı yok.

Hele hele bir kenar topta tuttuğu adamı kaçırışı vardı, derslik pozisyon.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biran önce takımdan gönderilmeli. Hiçbir yararı yok. Yararı olmayan oyuncuyu takımda tutmanın anlamı yok.

Hele hele bir kenar topta tuttuğu adamı kaçırışı vardı, derslik pozisyon.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
delirdim ya... ben istekli bekliyordum

Geri
Üst Alt