#54 Emre Kılınç

ilk yarıda bi posyonda 7-8 mt daha götürebileceği top ile çok osuruk bi şut çekti. kontr atakta
falcao güzel pas vermişti

ilk yarida sagda cerceveyi gormustu sivasta olsa sut denerdi ama top mu surdu pas mi verdi tam hatirlamiyorum

Sut denemeye korkuyor bazende sprint atmayi kesip sut deniyor fln bi sikinti var

ilk yarida sagda cerceveyi gormustu sivasta olsa sut denerdi ama top mu surdu pas mi verdi tam hatirlamiyorum

Sut denemeye korkuyor bazende sprint atmayi kesip sut deniyor fln bi sikinti var

Kolay değil.Sivasta boş alan buluyordu.Burda yapamadıklarını konuşuyoruz.Sivasta yaptıkları haber oluyordu.

Falcaonun pasindaki pozisyon kararsizliktan oldu, rezil bitirdi

Yaw spiker adini soylediginde hala yabancilik cekiyorum, 2 3 saniye rakip oyuncu saniyorum. Sanki bazen 5 6 dakika topla temasi olmuyor

Alper potuk v2. Enine top sürme ve geri pastan ibaret bir kabiliyet fukarası

Bu bize gelmeden de böyle vitaminsiz miydi ? omuz omuza pozisyonların birini kazandığını görmedim

Şu maçta bile kendini gösteremiyosa Galatasaray seviyesine hiç bir zaman çıkamaz

Kanat için çok ağır. Bence iç oyuncusu gibi oynasa daha faydalı olur.

Anadolu takiminda kanatta oynayabilir ama bizde oynayamaz. Kanatta cok yetersiz.

Bu herif niye bu kadar özgüvensiz oynuyor?
Ne şut deniyor ne freekick kullanıyor.

doğru düzgün bi takımla&formasyonla sahaya çıkmadıgımız sürece emreye suçlu gibi yorum yapamam.

Asil yerine kerem ya da ali yavuz oynasa ne kabederiz denecek adam bu
Kotu degil ama iyi de degil. A. Y veya kerem bu kadar oynasa aynisini verir

Organizasyon olmadığı için kendini atacağı bir set yok. Bilinçsizce takılıyor. Denk gelir de önüne düşerse veya yanlışlıkla ver-kaç olursa vs. bekle Allah bekle.

Asil yerine kerem ya da ali yavuz oynasa ne kabederiz denecek adam bu
Kotu degil ama iyi de degil. A. Y veya kerem bu kadar oynasa aynisini verir
Yaw iste 1 2 macta oynasalar fikir sahibi olacagiz da bilmiyoruz. Mesela suanda deli gibi Sarachhi AYK veya Saracchi Kerem, forvete de Babel istiyorum ama nasil oyuncular hic fikrim yok

Geri
Üst Alt