#54 Emre Kılınç

Çok maç oynadı, hiç birinde 'hocam şuram ağrıyor belim ağrıyor götm ağrıyor' diye ağlamadı.

Her maç 10 üzerinden 6'ın altına düşmedi.
Mükemmel transfer gerçekten.

Öbür salak bin pişmandır.

Ne yapalım kayıtsız şartsız beğenelim mi herkesi? Herifin yeteneği belli, potansiyeli belli. Misal Oğulcan'la aynı kefeye koyup aynı performansla tatmin mi olalım? Ne boş konuşuyorsunuz yav.

Bugün ben Emre’yi defansif olarak çok beğendim.

Topu da iyi sakladı ve iyi kullandı. Saçma sapan pas hataları yapmadı.

İkili mücadelelerde ezilmedi.

Orta sahamızın çok yumuşak olmamasında Taylan ile çok emekleri var. Bu ikisi böyle oynamaya devam ederse bu yıl az gol yeriz.
Onlara orada Ogulcanda yardim ediyor.Ama tekrar Agir kanatlara geri donersek Taylan ve Emrede cok yorulacak ve oyundan erken dusecegiz Umarim Agir kanatlara geri donmeyiz

Biz kanat forvet diye aldık yeri geliyor çalışkan kanat yeri geliyor dlp olarak oynuyor top kesiyor hızlı atağa çıkmamıza katkıda bulunuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biri de çıkıp demiyor ki bu adam orta saha sol iç değil bu adam kanat. Gittikçe de yeni mevkisinde yerleşiyor oynadıkça okan buruk tarzi bi dinamo ya dönüşecek dün maçta defansif açıdan kestiği bi kaç top vardı. Nefret ediyorum bizim doyumsuz taraftardan yemin ederim. Kardeşim para yok alınabilecek en iyi topçu alındı bedava hemde gayet de güzel performans sergiliyor. Gerçi falcao gelmezse yakarız kulüp binasını deyip 2 gün hava alanında yatıp kalkan bizi dünyaya rezil eden boş taraftarımızdan başka bi şey beklemem abes olur zaten.

Şuanda Gs tv de maçın tekrarını izliyorum da muazzam bir oyuncu almışız da farkında değili galiba. Ofans ve defansta mükemmel oynuyor adam. Taylan kadar konuşulmuyor ama bize çok hizmeti olacak evelAllah.

Geri
Üst Alt