#54 Emre Kılınç

Baslatmayin yok Sari yok Kirmizi .

Adam neden topsuz alanda böyle aptalca bhareket yapar.
Takimi 30 dka - 10 Kisi oynatir !?
Böyle futbolculari yolla anadoluya.

Yürü git Sivasspor‘a orda yap böyle mal hareketler, bugün 2 puanimizi Emre Kilinc caldi.

Şu pozisyona da neden kırmızı demek tam Fenerli işi valla hiç abartmaya, hatta üstüne konuşmaya gerek yok dümdüz kırmızı kart, hatta varın çağırması bile art niyet kabul ederim rakip takım maçında olsa, ki onlar da ederse haklıdır, neyine çağırıyorsun hakemi?

Yaptığı hareketin hiçbir açıklaması yok ama kırmızı olduğunu düşünmüyorum.

Yerini Ömer e bırakmıştır bu hareketiyle. Haftalardır faydası olmayan bir oyun oynuyordu. Bahanesi bu hareket olacak.

GSCimbom Mobile App

Cezası bitince formasını alacaktir hoca kolay kolay silmez

bu sezonun kadrosu bana endoğan adili, umut gündoğan, burdisso, hayroviç, pandev, dzemaili, ontivero'dan ibaretmiş gibi geliyor. sanki reenkarne olmuşlar da takımı ele geçirmişler gibi. bu çocuk da biraz hayroviç gibi işte.

Kırmızı kart doğru. Sarı verse bile kırmızı ya yakın sarı olurdu en fazla. Avrupa da bile kırmızı kart verirler bu pozisyonda. Topla hiç bir ilgisi yok direk rakibe sert ve anlamsız müdahale. Bu seviye de bir futbolcunun yapmaması lazım..

Ayıp ettin Emre büyük hata ettin Emre , ne gerek vardı oğlum ya

Seri’ye verilen kırmızı karttan sonra maalesef doğru karar demiştim. Ama o maçtan sonra en az 10 tane aynı hareketi yapan ama kırmızı görmeyen adamlar oldu.
Gustavo gibi adamlar zaten sarı bile görmüyorlar.

Tebrikler Allahtan iyisin öndeku en iyi adamsin dedik

Geri
Üst Alt