#54 Emre Kılınç

Şikeci topluğa bize attıkları Mert Hakan Yanda$ çalımı için teşekkürlerimi sunuyorum. Meğer Sivas'ı sırtlayan adam o değil buymuş, yanlışlıkla doğru adamı almışız. Barcelona takımından çıkmış gelmiş mübarek ne oynadın be kardeşim mest oldum. Emre ve Taylan bu performanslarından sonra ilk 11'e yazılacak birinci ve ikinci isimdir.

Keşke sakatlık yaşamasaydın ama tuzu biberi olsun. Yerli Bernardo Silva dedigim zaman baya makara edilmişti ama ilk maçında 40 senelik gibi oynadın. Arda Sen ve Falcao bu ucgenlere devam aslanım. Gerçek Emre Kılınç dahada iyi olacak eminim helal olsun PhotoCollage_20200912_233122402.jpeg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı digitürk’ü iptal ettiğim için maalesef izleyemedim ama adı bizimle anılmaya başlandığında Emre’nin MHY’dan daha iyi futbolcu olduğunu söylemiştim.

Bir şeyi yok anlaşılan.
Başak maçında tekrar sahada olur aslan.

En son iyi dönemimiz olan 2011-12'nin Emre Çolak-Engin Baytar karışımı bir eleman. Onların oyun kurma becerisi ve top tekniğinin yanında bir de golcülük özelliği var. Yalnız dün neden 15 kornerin alayını Belhanda'ya bıraktılar anlamadım. Kalecinin sol tarafından dışa kavimli yine güzel açıyor da diğer taraftan Emre Kılınç kullanabilirdi. İlginçtir bu kadar tekniğe Sivas'ta da sürekli MHY kullanıyordu duran topları. Akan oyundaki kadar etkin değil heralde duran toplarda.

Geri
Üst Alt