#54 Emre Kılınç

Galatasarayda 11 oynayacak durumda değil. Çoğu oyuncu gibi yoklukda ilk 11 oynuyor.Ne şut var ne hız var ne güç var.Nasıl olacak arkadaş bu iş. Galatasarayda 11 oynamak bu kadar basit mi.
Ondan sonra neden rezalet top oynuyoruz.çok normal oynamamız.

hız yok
güç yok
adam eksiltme yok
şut yok

yani neden oynuyor ki ben anlamadım.

elbette ancak bizi olumlu veya baskin yonleri ilgilendiriyor. Emre evet super harika demiyorum ancak oyun planimizda ileride dikine oynayan ve top ile cok daha fazla bulusan birkac isimden biri. Ayrica, cok kanatlara indikce kendisinin de etkisi azaliyor.

Sabah akşam son vuruş çalışsın

Alanya maçında da bok gibi vurmuştu

Aldigi kirmizi kart ve kacirdigi golle sampiyonlugumuza etki etti. Kafani topla bilader.

O degilde Kale bombos sol ayagindan Sagina alsa topu bi plaseyle kaleye gönderebilecek.

Benim de zoruma giden bu Sivas da oynarken kendinden o kadar emin bitirici vuruşlar yapıyordu ki orta sahadan da vururdu kalecinin üstünde aşırtma da denerdi rakibini de yatırmaya çalışırdı

Galatasaray'a geldikten sonra rolü değişti tabii ki Sivas da Emre çok çok serbest rolde oynuyordu Galatasaray'da daha çok topsuz oyunda koşuları ile çalışkanlığı ile forma giyiyor Emre'nin o kendinden emin hallerini göremiyorum bizim takımda

Neyse sağlık olsun ilk defa bizim takımda bir futbolcu gol kaçırmıyor, ben hala Emre'den yana razıyım

Gecen sezon sol icte oynayan Omer Bayram’in performansi daha tatmin ediciydi. Topla dikine cok iyi gidiyordu ve 2. bolgeden 3. bolgeye iyi top tasiyordu ama Kilinc icin aynisi soylenemez. Sadece temposu ile katki sagliyor. Fazla sut cekmiyor, fazla dribbling yapmiyor, bir de oyundan cok dusuyor.

Geri
Üst Alt