#54 Emre Kılınç

Yabanci kuralindan dolayi ilk 11'e ilk sen yazilmaliydin, sagolsunlar seninde fisini cektiler. Anadoludan topcumu alinir diye düsünenler, evet Emre Kilanc'a degerdi yüzde 100.
Bu gidisle yerli aramaya devam...
Belki yerli Ronaldo cikar..

Yabanci kuralindan dolayi ilk 11'e ilk sen yazilmaliydin, sagolsunlar seninde fisini cektiler. Anadoludan topcumu alinir diye düsünenler, evet Emre Kilanc'a degerdi yüzde 100.
Bu gidisle yerli aramaya devam...
Belki yerli Ronaldo cikar..
Sivas'a geri dönsün o zaman izleriz Emre Kılınç 'ı anca, şu bataklık içinde herhangi şekilde başarılı olma ihtimali yok

Sivasta rakip kalelere bomba yollayan adamın bir tane adam gibi şutunu izleyemedik. Sivasta pir pir kanat oynayan adam şu an ne oynuyor belli değil. Ben artık topçulara suç bulmuyorum.

Sırf maaşı yüksek diye Babel'i oynatıyorlar halbuki bu adam daha faydalı ve hızlı.

5-6 mac kötü de oynasa düzenli olarak kendi mevkisine monte edilip oynatilmali bi artik.

ikinci maçta aytaç yerine oynamasını bekliyorum, en azından içerden delebilecek bir 8 olarak opsiyonumuz olur

Fatih Terim 'in forma adaleti bir tek kendisine iliyor anladığım kadarıyla, Arda 'lar Feghouli'ler Akbaba'lar Ömer 'ler Babel 'ler hep muaf tutuluyor ama Emre Kılınç & Mohamed veya Luyindama hep suçlu ilan ediliyor

Sanki Emre Kılınç 'ı geçen sene, Mohamed'i Ocak ayında Luyindama 'yı 2 sene önce aldıran Fatih Terim 'in kendisi değildi. Aşşırı tutarsız saçma sapan işler peşinde Fatih Terim

Emre Kılınç kesik yedi ya şimdi eminim tüm işler tersine döner bir anda süper futbol çağ üstü oyun izleriz,

Maç sonu Fatih Terim 'in Emre Kılınç 'ı tebrik ederken bir bakışı var sanki düşmanına bakıyor, adam 88 de oyuna girip 90 'da fişi çeken golü atmış sevinsene

Geri
Üst Alt