#54 Emre Kılınç

Her sahaya çıktığında biraz daha büyüyorsun. Allah nazardan korusun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alman altyapısından yetişmiş gibi. Bu kadar zeki yerli oyuncu bayağıdır görmemiştim Galatasaray'da.

Bu maçta paslarını pek beğenmedim, çok fazla rakibe attı, onun dışında fena değildi.

kondisyon düşsede tercih hataları m,n yapıyo zaten dribling ve haraketli oyunu bayaı iyi mest edip duruyo

Sivasta bomba gibi şutlar atıyordu. Ancak adam gibi şut cekilebilecek pozisyonlar yaratamiyoruz. Orta saha eksikliği nedeniyle öne top yigamiyoruz kolay kolay.

Cimbombomun gerçek çocuğu

Epey ümitliyim bundan

Beklediğimizden çok daha fazlasını verecek

yıllardır istediğim,konusunu açtığım bir başka oyuncu. Ben hak ettiği kadar transferinin konuşulmadığını düşünüyorum hala. MHY yüzünden geri planda kaldı. Halbuki Emre taa Bolu zamanından beri yani 4-5 senedir belli bir potansiyeli olan, kendini uzun zamandır kanıtlamış bir isimdi. MHY ise henüz ilk defa böyle iyi bir sezon geçirdi.

Ancak ilerleyen süreçte herkes Emre'nin ne kadar iyi olduğunu daha iyi görecek. Hiç bir uyum,alışma dönemi geçirmeden 5 senedir bu takımda gibi oynuyor.

emre kılınç hem çok iyi bir futbolcu hem de saygılı, efendi bir adama benziyor. birkaç sene sonra bu karakteriyle kaptanlığı da alacaktır. bugün gol bekliyoruz kendisinden.

Geri
Üst Alt