#54 Emre Kılınç

Acaip beğendim akıyor. Çok eleştirdim ama bu maç aşırı farklı oynuyor.

Hatay ve bu maçta baya beğendim.

Sağ kanatımızı da belirlemiş olduk gibi.

Bernardo Silva mısın be Emre! 👏🏻

Takımda futbolu bilerek oynayan yegane birkaç oyuncudan birisi

Fatih terim kesmeseydi şimdi milli takımın vazgeçilmez oyuncusuydu

Takimi taşıyor aslan parcası.

Sivasta izledigim emreyi izliyorum keyifle. Böyle oldugu surece full oynasın. Kanat almaya da gerek yok

Emre Kılınç, rakip ceza sahasında 8 kez topla buluşarak bu alanda maçın en iyisi konumunda.

Trabzona karşı farklı oynayıp hep etkili oluyor ilk oynadığımız maçta da iyi oynamış sonra kesik yemişti yine kaderi aynı olmaz umarım.

Şimdi hak yenme meselesi yok kendisi çok şansı tepti. Önceki dönemde saha içinde şut atmayan,önü açıkken top sürmeyen,çalım atmayan,rastgele pas atan(ki bu sene böyle 2 kez gol yedirdi örnek Karagümrük maçı)sorumluluk almayan bi Emre vardı.

Bugün müthiş oynuyor şu yapmadıklarının hepsini 45 dakikada yaptı. Bilmiyorum Fatih hocayla mı bi derdi vardı yoksa kendi mi silkelenmek istedi. Öncesinde hakeme itiraz etmeyen adam şimdi hakemin yakasından ayrılmıyor. Bu hocalık bişey değil psikolojik olarak toparlamış

Bugün müthiş oynuyor şu yapmadıklarının hepsini 45 dakikada yaptı. Bilmiyorum Fatih hocayla mı bi derdi vardı yoksa kendi mi silkelenmek istedi. Öncesinde hakeme itiraz etmeyen adam şimdi hakemin yakasından ayrılmıyor. Bu hocalık bişey değil psikolojik olarak toparlamış
Terim, Emre Kılınç’a futbolu unutturmuş. Bir daha bu kulübün önünden geçmez umarım.

Acaba Trabzon'a karşı ayrı bir nefreti mi var. Ligin ilk devresinde de çok etkili oynamıştı bunlara karşı.

Geri
Üst Alt