#54 Emre Kılınç

Sol ayaklı kısa boylu teknik ama fiziksel güç olarak yetersiz anadolu da çıkış yapıp büyük takıma transfer olan futbolcu. Biktim artık bu tiplerden..

Bugun 2 kere araya girip top calmaya calisti. Birinde de basarili oldu vitesi arttirarak ama feguli zicti. Muthis degil ama hucum hattinda en hizli adamimiz. Ortada harcanmamali asil mevkiine gecmeli.

Sol kanata geçmeli.Etebo da ortaya geçer.Arda Emre kılınç olur kanatlarımız.Arda kötu de oynasa en azından bekini oynatır ve mucadele eder.

Okan ( fatih de olur ikisi de kötu kaleci bence ) omar luyi marcao saracchi taylan etebo belhanda emre arda diagne.

Sol kanata geçmeli.Etebo da ortaya geçer.Arda Emre kılınç olur kanatlarımız.Arda kötu de oynasa en azından bekini oynatır ve mucadele eder.

Okan ( fatih de olur ikisi de kötu kaleci bence ) omar luyi marcao saracchi taylan etebo belhanda emre arda diagne.
Kabul

niye sağa yazdın üstat diğer konuda

Zaten hiz sorunumuz var birde en hizli adamimizi (ki kendisi okadar hizlida degil) alisik olmadigi bir mevkide oynatip harciyoruz.
Solda oynamali mutlaka

ben genelin aksine orta sahada devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

ama kanada başka adam almak şartıyla tabi.

bu adam hızlı ama geniş alanda hızlı değil. kısa mesafede hızlanıp adam eksiltebiliyor fakat mesafe uzayınca yakalanıyor. bu nedenle kanatta hayal ettiğimiz çabuk oyuncu profilini sergilemekte zorlanacak. sol içte oynarken kenara gelip çizgiyi üçlemesi ve zaman zaman yapacağı kısa mesafe driblingleri ile hareket kazandırabilir hücuma. antep ve başakşehir maçlarında bunu gördük. üstelik işin savunma yönünde de hiç olmayan bir oyuncu değil. temposu fena olmadığı için baskı yapabiliyor, top çalmak için çabalıyor.

kanat için top sürme özelliği olan, adam eksiltebilen, uçurtma bir adam lazım.

Emre'ye çok güveniyorum arada takımla formu düşüyor ama daima ne yaptığını bilerek oynuyor.. inşallah takım oturdukca formu da artacak

Böyle adımları niye yalama yapıyoruz biz. Adam geldiğinden beri mevkisi dışında her yerde oynadı. Şu devşirme hastalığından vazgeçsek iyi olacak. Belki Emre'nin gerçek performansını görürüz.

ben genelin aksine orta sahada devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

ama kanada başka adam almak şartıyla tabi.

bu adam hızlı ama geniş alanda hızlı değil. kısa mesafede hızlanıp adam eksiltebiliyor fakat mesafe uzayınca yakalanıyor. bu nedenle kanatta hayal ettiğimiz çabuk oyuncu profilini sergilemekte zorlanacak. sol içte oynarken kenara gelip çizgiyi üçlemesi ve zaman zaman yapacağı kısa mesafe driblingleri ile hareket kazandırabilir hücuma. antep ve başakşehir maçlarında bunu gördük. üstelik işin savunma yönünde de hiç olmayan bir oyuncu değil. temposu fena olmadığı için baskı yapabiliyor, top çalmak için çabalıyor.

kanat için top sürme özelliği olan, adam eksiltebilen, uçurtma bir adam lazım.
dün iki pozisyonda dediğin gibi açık alanda yakalandı. kısa mesafede iyi olabilir ama kanat için hızı yeterli değil.

uzaktan şutu var mı şu 4 maçta? Herifin en öne çıkan özelliğini 2 ayda nasil körelttik

Transfer edildiginde en azindan nihayet sut cekebilen bir adam aldik demistim.

Sutu bile yok bize geldikten sonra. Cok ilginc isler dönüyor bu takimda gercekten. Bize gelen köreliyor.

Bugun 2 kere araya girip top calmaya calisti. Birinde de basarili oldu vitesi arttirarak ama feguli zicti. Muthis degil ama hucum hattinda en hizli adamimiz. Ortada harcanmamali asil mevkiine gecmeli.
Ben şeyi çok merak ediyorum geçen maçta da 2 kere aynısı oldu dünki maçta bir pozisyonda da aynısı oldu sol iç koridordan ilerliyor Emre pas tercihini ne kadar kötü pozisyonda olursa olsun en uzaktaki Feghouli'ye kullandı hep hani Emre Kılınç benim gördüğüm kadarıyla zeki ve saha görüşü olan bir oyuncu inatla Feghouli'yi tercih etmesi sanırım Fatih Terim'in planı güya tekte Feghouli uzak direğe vuracak gelen pası

Geri
Üst Alt