#54 Emre Kılınç

Arkadaşın genel performansından memnunum medya göklere çıkardı zaten kankası için fener devreye girince birri messi biri ronaldo oldu bir anda ama gerçek bu değil takip eden bilir zaten.
Beklentimi tam karşılayan bir oyuncu oldu

Performansinda inisler/cikislar olmasina ragmen su anki kadromuzda Taylan'in yanina yazacagim ilk isim kendisi.

Taylan ile beraber daha onceki maclarda takimimizda eksik olan mucadele ve pres gucunu orta sahamiza bir nebze kattiklarini dusunuyorum. Yanlarinda ortalama ustu performans verecek bir oyuncu ile birlikte Turkiye Ligi icin cok guclu bir orta saha olusturacagimizi dusunuyorum. Ama bu oyuncular Feghouli, Etobo veya Belhanda degil...

Ayrica Emre'nin sol acik olarak da cok daha iyi performans gosterecegini dusunmuyorum. Sol icte daha basarili buluyorum. kendisini.

Oyunun defansif yonunu biraz daha gelistirdikten sonra ki su anda bile kotu degil, daha fit olmasini ve ileri dikine kosulari daha da fazla yapmasini istiyorum. Su anda da yapiyor hakkini yemeyeyim ama daha fazla yaparsa takima buyuk katkisi olur.

Emre’den kanat oyuncusu falan olmaz, hoca en dogru yerde oynatiyor. Su ana kadar performansi fena degil ama sol ic oynayan biri topla daha cok rakibin kalesine dogru gitmeli ve ayni Sivas’da oynarken yaptigi gibi uzaktan sutlar denemeli.

Kendini geliştirmesi lazım. Daha hiçbir özelliğinin gelişim gösterdiğini görmedim

- Sivas da uzaktan şut denerdi. Etkili şutları vardı. Şut denemesi neredeyse bitti
- Hiç sorumluluk almıyor. Sürekli basit oynuyor. Topla dripling yok, 3. bölgede adam eksiltme çalışması yok.
- Hızlı oyununu geliştirmesi lazım. Dünkü maçta 2-3 kez hızlı atakları durağanlaştırdı.

Aslında beklenti olarak bunları karşılayabilecek yetenekte. Bu özelliklerini geliştirirse üst düzey oyuncu olur.

Dün ilk defa begenmedim. Ama adam ilk deda bu sene merkez de felan oynuyor

Böyle süssüz, dirençli, çalışkan ve verimli oyunlar bulunabilse keşke. Hagi zamanındaki okan emre suatı hatırlatıyor futbolu. Hem teknik hem çalışkan. Ancak bir yere kadar. Hem Taylan hem Emre bu tempoda daha ne kadar sürdürür bilemem. Neredeyse hiç rotasyona girmiyorlar.

Arda Turan ile birlikte maçın adamıydı. Ciğersiz, 90+4 o enerjiyi nereden buluyorsun arkadaş. Pas hatası şu bu olur ama inanılmaz bir enerjisi ve sakinliği var. Helal olsun. Maşallah.

Yazin saf degistirmeyerek kqrakterini ortaya koydu. Alisma donemini de atlatmaknuzere gibi. Gorunen o ki asil transfer calimini biz atmisiz.

Geri
Üst Alt