#54 Emre Kılınç

Yaratıcılığın olmadığı mevcut bu takımda, devamlı oynaması gerekir. Tabii ki çok daha fazla şeyler yapabilir. Şu an sadece idare etse de, takımdan geçen hafta kesilmesi çok yanlıştı.

Iyi katkı verdi ama daha fazlasını verecek önümüzdeki günlerde ve seneye

cok silik bir oyun oynadi yine
ara ara parliyor ama cok yetersiz bizim icin

sınırlı bir herif ama sahada olması lazım. takımda ayağı düzgün adam yok. topla hareket edebilen yok

en azından denk getirince bunları yapabiliyor emre.

Bugün gününde değildi
Ama her zaman işimize yarayacak bir oyuncu

Oynadiginsa hep cok posisyona giriyorut. Net en önemlerimizden

Geldiginden beri oynadigi futbolu genelde begeniyorum. Geri kosuyor, pozisyonunu bos birakmiyor. Rakip hizli ataga ciktiginda Belhanda vesaire gibi sahte golge presi yapmiyor. Elinden geldigince pres yapiyor.

Mukemmel mi? Degil. Geldiginde zaten beklentim dusuktu. Iyi bir yedek olur demistim. Acikcasi ozellikle defansif olarak beklentilerimin uzerinde bir performansi var. Taylan ile orta sahamizin cehresini degistirdiklerini dusunuyorum. Rakip orta sahamizi daha zor geciyor.

Umarim boyle devam eder.

Geldiginden beri oynadigi futbolu genelde begeniyorum. Geri kosuyor, pozisyonunu bos birakmiyor. Rakip hizli ataga ciktiginda Belhanda vesaire gibi sahte golge presi yapmiyor. Elinden geldigince pres yapiyor.

Mukemmel mi? Degil. Geldiginde zaten beklentim dusuktu. Iyi bir yedek olur demistim. Acikcasi ozellikle defansif olarak beklentilerimin uzerinde bir performansi var. Taylan ile orta sahamizin cehresini degistirdiklerini dusunuyorum. Rakip orta sahamizi daha zor geciyor.

Umarim boyle devam eder.
Emre oynadiginda daha cok posisyona giriyoruz. Bu sezon en kilit oyuncumuz oldu marcao + taylanile ( Nando 2. devre döndü)

4-1-4-1 oynuyoruz sol içte sol kanatta ve sağ kanatta oynayabiliyor ikili forvete dönüyoruz sol iç orta saha ve 4-4-2 'nin solunda oynayabilir. Sahada her zaman olması gerektiğine inanıyorum Marcao & Luyindama & Taylan & Saracchi ve Mohamed ile birlikte. Umarım yakın dönemde Kerem ve Oğulcan gibi yerli oyuncular da kadroda ciddi ciddi süre almaya değişmez oyuncular olmaya başlarlar.

Son dönemde yerli oyunculara bakışım değişti 18/26 yaş arası arası futbol hayatında uzun yıllar olan "yerli" oyuncuların çok daha fazla kadromuzda olmasını çok daha fazla süre almalarını istiyorum umarım yakın dönemde transfer gündemimiz de buna döner. Tamam Hakan 'ı Yusuf'u Türkiye'ye döndürmek zor belki ama Okay & Kaan & Salih & Mert Çetin & İrfan Can Eğribayat hatta Gökdeniz Bayrakdar linç yemeyeceksem Deniz Türüç/Ahmed Kutucu veya Kenan Karaman gibi yerli oyuncuların kadroya dahil edilmesinden yanayım.

Neyse konumuza dönelim, Allah sakatlıklardan cezadan korusun umarım Taylan ile birlikte Milli takıma gidip sorunsuz şekilde geri dönerler...

hazir sivas buradayken, beraber geri gönderin demistik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Eger Avrupa'da basari istiyorsak 2 Emre de ilk 11 oyuncusu olmamali.

Geri
Üst Alt