- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Bugünü bay geçelim kardeşim![]()
Bu konuda seninle aynı fikirde olacağım hiç aklıma gelmezdi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünü bay geçelim kardeşim![]()
Yolla yolla neymiş bakalım@Erman Türker Enfes bir videom var, tam senlik. Özelden yollayabilirim.
Hakikaten bugün sende bir ayarsızlık var![]()
Yolla yolla neymiş bakalım![]()
Hakikaten sizin gibi rock müziğe değer verenler için zorlayıcı liste. Ama Arda ağabey için yüzyılın listesi olur bu misal.
Hayrola fena birşey mi mazallahHerkes şahittir, onay verdi.
Seni diskalifiye etmek lazım şimdi editlerle uğraştırma beniSen yönlendirme görmemişsin
He ben o şarkıya puan vermeyeceğim yasaklı olduğu için.
Al sana yönlendirme :asd22:
Ayarlarımı Uğur bozduÖğrenmiş film tavsiyesi istedi,sonrasını anlatmama gerek yok herhalde.Acayip uykum var dünden
![]()
Hayrola fena birşey mi mazallah![]()
![]()
Ağabey adam en azından alanında uzman. Kendi dalında iyi veyahut oy potansiyeli olan müzikleri seçiyor bir şekilde.
Puan verecek şarkı bulamadım resmen hala.
Toto yapacağım bu gidişle. Ya da bugün sorun ben de yarına bırakayım puanları.
Tamam kardeşim senin puanına ihtiyacım yokTuncay'ın şarkısını tespit ettim. Az önce bahsettiğim değil.
4-5 puan bir şeyler veririm o şarkıya hadi yine iyisin Tuncay Tum
Benden de en son dün Band Of Brothers tavsiyesini almıştı. Pek bi sevindirik olduBen söyledim. Çocuğa film yetişmiyor birader. Heder etti beni. Ha senin çok sevdiğin filmlerden de var muhakkak içinde aynılarını önermedin inşallahMalum film zevkimi ne yazık ki, yakın. Müzik zevkimiz de öyle. Bahtsız çocuk.
Ne ile alakalı olduğunu söyle en azından özelden ona göre karar vereyim benGece gece moralini bozmayayım istersen, o kadar fena yani![]()
Kıyı köşe yazdım. Onları izleyene kadar 2 gün kazanır, çak len hadi yine iyiyizBen söyledim. Çocuğa film yetişmiyor birader. Heder etti beni. Ha senin çok sevdiğin filmlerden de var muhakkak içinde aynılarını önermedin inşallahMalum film zevkimi ne yazık ki, yakın. Müzik zevkimiz de öyle. Bahtsız çocuk.
Ne ile alakalı olduğunu söyle en azından özelden ona göre karar vereyim ben![]()
![]()
Aga hiç keyfimi bozma şimdi allasen
Kıyı köşe yazdım. Onları izleyene kadar 2 gün kazanır, çak len hadi yine iyiyiz![]()