54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten sizin gibi rock müziğe değer verenler için zorlayıcı liste. Ama Arda ağabey için yüzyılın listesi olur bu misal.

Ağabey adam en azından alanında uzman. Kendi dalında iyi veyahut oy potansiyeli olan müzikleri seçiyor bir şekilde. :D

Puan verecek şarkı bulamadım resmen hala. :)

Toto yapacağım bu gidişle. Ya da bugün sorun ben de yarına bırakayım puanları.

Ayarlarımı Uğur bozdu :D Öğrenmiş film tavsiyesi istedi,sonrasını anlatmama gerek yok herhalde.Acayip uykum var dünden :D

Ben söyledim. Çocuğa film yetişmiyor birader. Heder etti beni. Ha senin çok sevdiğin filmlerden de var muhakkak içinde aynılarını önermedin inşallah :D Malum film zevkimi ne yazık ki, yakın. Müzik zevkimiz de öyle. Bahtsız çocuk.

Ağabey adam en azından alanında uzman. Kendi dalında iyi veyahut oy potansiyeli olan müzikleri seçiyor bir şekilde. :D

Puan verecek şarkı bulamadım resmen hala. :)

Toto yapacağım bu gidişle. Ya da bugün sorun ben de yarına bırakayım puanları.

Böyle bir listede benim şarkıya puan vermezsen daha da gözüm görmesin seni :D En azından haza beyefendi bir duruş sergiliyor.

Ben söyledim. Çocuğa film yetişmiyor birader. Heder etti beni. Ha senin çok sevdiğin filmlerden de var muhakkak içinde aynılarını önermedin inşallah :D Malum film zevkimi ne yazık ki, yakın. Müzik zevkimiz de öyle. Bahtsız çocuk.
Benden de en son dün Band Of Brothers tavsiyesini almıştı. Pek bi sevindirik oldu :) Sizin dediğinize göre o dizinin 10 bölümünü de temiz gömdü herhalde 24 saatte :D :D

Kıyı köşe yazdım. Onları izleyene kadar 2 gün kazanır, çak len hadi yine iyiyiz :D

Algı yönetimi konusunda Mehmet cidden iyi iş çıkarıyor. Bu adamı toplum mühendisliği işinde kullanmak lazım. Kişisel olarak olaya bakalım;

Zamanında Erman, Mehmet'e bir video göndermişti. Aradan bir süre geçti. Sonra Mehmet ortaya çıktı ve bir videom var sana göre dedi. Buraya kadar her şey normal gibi gözüküyor. Fakat Erman'ın kurtlanacağını biliyor. Erman'ın yapısında var bu. Sonrasında da, siz şahitsiniz falan diyerek, bilinç altına meydan okuma parçacıkları attı. Ve son tahlilde moralin bozulmasın falan diyerek, adamı tamam lan gönder moduna getirmiş oldu.

Son düzenleme:
Ozan Tokgöz adama Kwai Köprüsü'nü önermemişsin büyük bir şaşkınlığa uğradım şahsen :D

Kıyı köşe yazdım. Onları izleyene kadar 2 gün kazanır, çak len hadi yine iyiyiz :D

Aslansın :D

metalhead.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt