- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Elalem 3 liralık kuponla 400 bin küsür para kaldırıyor sen hala yok ne güzel bülten bilmem neYarına bir kupon yapayım da zengin olayım. Ne güzel bülten o öyle![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elalem 3 liralık kuponla 400 bin küsür para kaldırıyor sen hala yok ne güzel bülten bilmem neYarına bir kupon yapayım da zengin olayım. Ne güzel bülten o öyle![]()
Vallahi bunu sen diyorsan evlenmiş olabilir arada ciddi ciddi@Ayberk Çetin evlendi mi beyler. Çok hızlı kayboldu.
Yarına bir kupon yapayım da zengin olayım. Ne güzel bülten o öyle![]()
Elalem 3 liralık kuponla 400 bin küsür para kaldırıyor sen hala yok ne güzel bülten bilmem ne![]()
![]()
Işid konusunda hem fikir olduğumu söylememe gerek yok sanırım, ama ışid'in yaptıkları her ne kadar insanlık dışı, iğrenç eylemler olsada; dünyada ki diğer savaşlarda yapılan işlerden farklı bir şey yapmıyorlar.
Işid eylemlerine şoke olmamızın sebebi tamamen yürüttükleri propaganda'dan kaynaklanıyor.
Bayadır doğru düzgün oynamadım, dediğin kadar iyiyse para yatırayım.
Elalem 3 liralık kuponla 400 bin küsür para kaldırıyor sen hala yok ne güzel bülten bilmem ne![]()
![]()
Sıkıntı orada zatenIşid konusunda hem fikir olduğumu söylememe gerek yok sanırım, ama ışid'in yaptıkları her ne kadar insanlık dışı, iğrenç eylemler olsada; dünyada ki diğer savaşlarda yapılan işlerden farklı bir şey yapmıyorlar.
Işid eylemlerine şoke olmamızın sebebi tamamen yürüttükleri propaganda'dan kaynaklanıyor.
Tekirdağ rakısı için ESC puanı satan adama gel500 bin alacağım ben. Zamanını bekliyorum400 bin için yoramam kendimi
![]()
Aiberg bey evlenmiş diye Metin Oktay forumunda başlık açayım istiyorsan :asd22:Beyler Ayberk evlenmiş. Kesin bilgi yayabilirsiniz.
Tekirdağ rakısı için ESC puanı satan adama gel![]()
![]()
Aiberg bey evlenmiş diye Metin Oktay forumunda başlık açayım istiyorsan :asd22:
Eyüp Camii'nde adak için kurban kesmeye bile adam gönderirsin artık sen o kıvama gelmişsinKeyfime düşkünümHem taş atıyorum da kolum mu yoruluyor
Şike en dinlendirici kazanç yoludur. Nadas falan hava aldırır insana
![]()
Eyüp Camii'nde adak için kurban kesmeye bile adam gönderirsin artık sen o kıvama gelmişsin![]()
![]()
İki 70'liğe veririm 12.