Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu resim olmamış kardeşimBu laftan sonra kellen için herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.
![]()
@Uğur İz @Aslan Türkoğlu @Ahmet KOLKOPARAN @Cenk Yelkenci @Alpay Asma beyler puanlarınız alındı.
Kendi şarkısına puan veren yok demi.
GT-I9300 Tapatalk
Tamam son gönderdiğin geldi Uğur.Ben 1 puanımı değiştirmek istiyorum.Birazdan atacağım.
edit:yolladım
Uğur İz Aslan Türkoğlu Ahmet KOLKOPARAN Cenk Yelkenci Alpay Asma beyler puanlarınız alındı.
Kendi şarkısına puan veren yok demi.
GT-I9300 Tapatalk
Henüz dinleyemedim şarkıları.Magram vpikrob rom problema ar ikneba. 12 kula shenia.
![]()
Madloba sheni thavi miqvars dzmao![]()
Henüz dinleyemedim şarkıları.Magram vpikrob rom problema ar ikneba. 12 kula shenia.
![]()
Bu resimden sonra ihrac edilmemen mumkun degil Aslan 18+ resim koymussun kardesim.![]()
![]()
Aslan'ın cezai ehliyeti yok, Tuncaycım bilmiyor musun ?
Ben 1 puanımı değiştirmek istiyorum.Birazdan atacağım.
edit:yolladım
Puanlari degistirme yasak diye biliyordum Ugur seni diskalifiye etmek lazim simdi.![]()
Hacım zaten lobi olarak fire verdik.Bu tür mesajlarla düşmanlarımızı sevindirmeyelim lütfen.![]()
Sen Aslan'nin lobisinde degilmisin o kucuk ejderler lobisinden![]()
Ne ejderi yav?İyi ki 4-5 yarışma kaçırdık.Hemen unutmuşsun bizi.
Yok problem olmaz Mehmet. Yarın akşama kadar vaktimiz var. Sen rahat rahat puanlamanı yap.Eray ÖZTÜRK Hocam bu gece yollamayı düşünüyorum puanlarımı, sıkıntı olmaz değil mi?
Beyler kimse acele edip puanını göndermesin. Nasılsa iki gün vaktimiz var. Akşam radyoda ejderlerin şarkılarını bol bol çalıp, herkesi estetik bir şekilde yönlendireceğim.
Yok problem olmaz Mehmet. Yarın akşama kadar vaktimiz var. Sen rahat rahat puanlamanı yap.
GT-I9300 Tapatalk