- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 753
10 kişi var daha.Puan göndermeyen kaldı mı acaba? Merak ettim.
GT-I9300 Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kişi var daha.Puan göndermeyen kaldı mı acaba? Merak ettim.
ben kedilerden değilim abi :/
ben kedilerden değilim abi :/
Biz sonradan yola ciktigimiz ekibimizi yari yolda birakmayiz biz ejderizOl ol. Kampanya başlattık. Sen de bizden ol. Ucuzluk var. Üyelik ücreti almıyoz. Son gün 31 Mayıs...ley:
Biz sonradan yola ciktigimiz ekibimizi yari yolda birakmayiz biz ejderiz![]()
cingıl bels
Problem yok. Yarın akşama kadar süremiz var Güray.Bu gece gönderirim bende
Ağabey bu transfer işleri sana mı kaldı eyvah eyvahSözleşmenin bitmesine 6 ay kala gel görüşek... Maç başı süprizlerimiz de olacak. :H
Ağabey bu transfer işleri sana mı kaldı eyvah eyvahÇok yük binecek sana bu aralar belli oldu :asd22: @B. Arda Aycan ağabey daha da davos'a gelmem dedi ve gitti
ley:
Ağabey şampiyon olsanız da olmasanız da ama içeriden ama dışarıdan gelen bir darbe ile bir anda karışıyorsunuzNapak. Herşey lobimiz için![]()
Ağabey bu transfer işleri sana mı kaldı eyvah eyvahÇok yük binecek sana bu aralar belli oldu :asd22: @B. Arda Aycan ağabey daha da davos'a gelmem dedi ve gitti
ley:
Para var huzur var değil mi ağabeyDavos' a giderim. Kış turizmi için ideal, güzel bir yer![]()
Para var huzur var değil mi ağabey![]()
![]()
Ohh oh yarasın maşallahSorma puromu demin 100 Dolar ile yaktım![]()
Ohh oh yarasın maşallahTuvalet kağıdı rulolarında avrodur diye tahmin ediyorum yanılıyor muyum?
![]()