54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dolar-tuvalet-kagidi-1-500x500.jpg

Onu da USD olarak kullanıyorum :D
Ahahahahahahh :D Amerikancı gördüm seni ağabey :D

Bir devir daha bitti. Bugün itibarıyla yaklaşık 3 aydır çalıştığım AGFM radiosu ile yolları ayırma kararı aldım. Bu hafta final yapayacağım. :(

Bir devir daha bitti. Bugün itibarıyla yaklaşık 3 aydır çalıştığım AGFM radiosu ile yolları ayırma kararı aldım. Bu hafta final yapayacağım. :(
Agfm nin kaybidir bu yayin yapayim diyosan acalim gscradyo kapilarini :D

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kararı aldığına göre uymayan bir şeyler olmuştur muhakkak. Hayırlısı olsun adına.Daha iyilerini bulursun umarım en kısa sürede.

AGFM kaybeder kardeşim sen üzme kendini :) Daha iyi şartlarda gönlüne göre birşeyler bulacağından eminim.

Ben vermiyorum ama hemen herkes veriyor maalesef. :(
Realde hiçbirimiz vermiyoruz zaten para ile adam olunmaz ama genel mantık bu ise ülkende ve sen de evet benim ülkemde bu var diyorsan o ülkenin adam olmasını bekleme demek istemiştim :D Sana birşey demedim kardeşim :D

AGFM kaybeder kardeşim sen üzme kendini :) Daha iyi şartlarda gönlüne göre birşeyler bulacağından eminim.

Yok abi üzülmüyorum. Sadece ben ayrılma kararı alır almaz benim getirdiğim iki dj anında istifa verdi. Duygulandım. Bu nasıl bir sadakat anlamadım. Üstelik işe çok ihtiyaçları vardı.

Aslan yayinda! Program ismi bile belli :D

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok abi üzülmüyorum. Sadece ben ayrılma kararı alır almaz benim getirdiğim iki dj anında istifa verdi. Duygulandım. Bu nasıl bir sadakat anlamadım. Üstelik işe çok ihtiyaçları vardı.
O saygı ve sevgiyi hakedecek adamsın demek ki ondandır :) Elemanlarda mert adamlarmış tabi herkes yapmaz bunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt