- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Ahahahahahahh![]()
Onu da USD olarak kullanıyorum![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahahahahahh![]()
Onu da USD olarak kullanıyorum![]()
AhahahahahahhAmerikancı gördüm seni ağabey
![]()
Bu kepaze de bu iktidar döneminde adam oldu. Adam dediğim lafın gelişi tabiDepresyona girdim beyler.
İş arayanlar için iş ilanları, eleman arayanlar için eleman - Kariyer.net
Sebebi de bu. İnsan olarak bu kadar nasıl alçaldık anlaşılır gibi değil.
Bu kepaze de bu iktidar döneminde adam oldu. Adam dediğim lafın gelişi tabiVerdiği ilana bak! Kepaze herif
![]()
Agfm nin kaybidir bu yayin yapayim diyosan acalim gscradyo kapilariniBir devir daha bitti. Bugün itibarıyla yaklaşık 3 aydır çalıştığım AGFM radiosu ile yolları ayırma kararı aldım. Bu hafta final yapayacağım.![]()
Bir devir daha bitti. Bugün itibarıyla yaklaşık 3 aydır çalıştığım AGFM radiosu ile yolları ayırma kararı aldım. Bu hafta final yapayacağım.![]()
Aynen öyleKendisi Şeker hastası ve o beden ölçülerinde değil. Ama bu ülke de paran varsa 'adam' sın.
AGFM kaybeder kardeşim sen üzme kendiniBir devir daha bitti. Bugün itibarıyla yaklaşık 3 aydır çalıştığım AGFM radiosu ile yolları ayırma kararı aldım. Bu hafta final yapayacağım.![]()
Aynen öyleVe ne yazıktır ki bu cümleye hak veriyorsan o ülkenin adam olmasını bekleme...
![]()
Realde hiçbirimiz vermiyoruz zaten para ile adam olunmaz ama genel mantık bu ise ülkende ve sen de evet benim ülkemde bu var diyorsan o ülkenin adam olmasını bekleme demek istemiştimBen vermiyorum ama hemen herkes veriyor maalesef.![]()
Agfm nin kaybidir bu yayin yapayim diyosan acalim gscradyo kapilarini
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir devir daha bitti. Bugün itibarıyla yaklaşık 3 aydır çalıştığım AGFM radiosu ile yolları ayırma kararı aldım. Bu hafta final yapayacağım.![]()
AGFM kaybeder kardeşim sen üzme kendiniDaha iyi şartlarda gönlüne göre birşeyler bulacağından eminim.
Olmaz mi hic ya ama yayin yapanlardan bi destek almali ben bilmiyorum isi.Varsa öyle bir olasılık, seve seve yaparım tabii.
Özellikle yarışma günleri eğlenceli bir yayın olur.
O saygı ve sevgiyi hakedecek adamsın demek ki ondandırYok abi üzülmüyorum. Sadece ben ayrılma kararı alır almaz benim getirdiğim iki dj anında istifa verdi. Duygulandım. Bu nasıl bir sadakat anlamadım. Üstelik işe çok ihtiyaçları vardı.