- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Programın adının "Traşlı Yele'den Eşsiz Melodiler" diye değiştirilmesini talep ediyorumAslan yayinda! Program ismi bile belli
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Programın adının "Traşlı Yele'den Eşsiz Melodiler" diye değiştirilmesini talep ediyorumAslan yayinda! Program ismi bile belli
Olabilir daha hos durdu sanki :dProgramın adının "Traşlı Yele'den Eşsiz Melodiler" diye değiştirilmesini talep ediyorum![]()
![]()
Yok abi üzülmüyorum. Sadece ben ayrılma kararı alır almaz benim getirdiğim iki dj anında istifa verdi.
Aslan yayinda! Program ismi bile belli
Programın adının "Traşlı Yele'den Eşsiz Melodiler" diye değiştirilmesini talep ediyorum![]()
![]()
Basit bise olmasi gerek ya oyle yuklu bisey degildiFatih, yalnız bu iş üst düzey programlar falan gerektiriyorsa nafile gayret içindeyiz benden söylemesi. Çünkü benim bilgisayarın kendine hayrı yok.![]()
Olabilir daha hos durdu sanki :d
Ben iş veren olsam önce sana verirdim![]()
Ben iş veren olsam önce sana verirdim![]()
Ahahahahahhahİstifamı özel mesaj yoluyla gönderdim, Fatih. Sizinle çalışmak onur vericiydi.
@Aslan Türkoğlu şimdi okudum üzüldüm. Geçmiş olsun.
Bakarsın bu durum büyük işlerin müjdecisi olur. İnşallah gönlüne göre olur herşey.
Bak bu arada Fatih Müdürüm sana hobini devam ettirme fırsatı da verdi.
GT-I9300 Tapatalk
Bir devir daha bitti. Bugün itibarıyla yaklaşık 3 aydır çalıştığım AGFM radiosu ile yolları ayırma kararı aldım. Bu hafta final yapayacağım.![]()
Hayırlısı olsun kardeşim. Yeni bir yerde başlarsan yaz foruma da oradan dinlemeye devam edelim.
Yok be Aslan ne işim olur benim öyle şeylerle. Hepimiz abi kardeşiz. Öylesine konuşuyorum ben. Maksat laf olsun diye işte. Ne çıkarım olacak ki.Eyvallah abi. Bu arada sen de sisteme boyun eğmişsin maalesef. Fatih müdür falan. Bizim zamanımızda hoş karşılanmıyordu böyle şeyler.![]()
İşte bu yüzden sen asla iş veren olmayacaksın.![]()
Ne diyon la akşam akşamOlmaz mi hic ya ama yayin yapanlardan bi destek almali ben bilmiyorum isi.Yarisma gunleri ordan sunum da yaparsin eglenceli olur
@Emrah Yıldırım @Cenk Yelkenci
Detaylari anlatabilir misiniz