54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok be Aslan ne işim olur benim öyle şeylerle. Hepimiz abi kardeşiz. Öylesine konuşuyorum ben. Maksat laf olsun diye işte. Ne çıkarım olacak ki.

GT-I9300 Tapatalk

Şaka yapıyorum abi. :D Hemen ciddiye alma. Ben ilk zamanlarımda sayın bile diyordum. :D

Son düzenleme:
Bi ara radyo programi yapildi hatirlarmisin bilmem, onun nasi calistigini detaylari aslana anlatacak biri lazim. Radyo programi icin ama sende bilmiyosun heralde.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akif'in falan yaptığını diyorsan olur foruma bağlı bir şey için ek bir şeyler kurulmadı.Konuşup değerlendiririz iyi olur.

Akif'in falan yaptığını diyorsan olur foruma bağlı bir şey için ek bir şeyler kurulmadı.Konuşup değerlendiririz iyi olur.
Aynen aynen o iste. Foruma bagli bisiler yapabiliyosak bi soralim yunusa oda iyi olur tabi :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yarışma olmadı pek. :D

55'e mi geçsek acaba direkt. :)

Sırf oyun + Dünya/Avrupa Şampiyonasında popüler olan şarkılardan bir UNOFFICIAL yarışma mı yapsak ki acaba. :)

Son dönem fazla tek düze olmaya başladı Eurovision. Ben bile sıkılmaya başladım düşünün artık. :D

Sırf oyun + Dünya/Avrupa Şampiyonasında popüler olan şarkılardan bir UNOFFICIAL yarışma mı yapsak ki acaba. :)

Son dönem fazla tek düze olmaya başladı Eurovision. Ben bile sıkılmaya başladım düşünün artık. :D

Sen sıkıliyorsan sorun yok demektir Alpay :D

Bence 2.leri ve 3.leri yarıştıralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt