- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Yok be Aslan ne işim olur benim öyle şeylerle. Hepimiz abi kardeşiz. Öylesine konuşuyorum ben. Maksat laf olsun diye işte. Ne çıkarım olacak ki.
GT-I9300 Tapatalk
Şaka yapıyorum abi.

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be Aslan ne işim olur benim öyle şeylerle. Hepimiz abi kardeşiz. Öylesine konuşuyorum ben. Maksat laf olsun diye işte. Ne çıkarım olacak ki.
GT-I9300 Tapatalk
Ordada mi kelle aldin aslanGeçmiş olsun. İş bulunur. arayana iş çok
![]()
Şaka dediğini biliyorum ama Moderasyon makamımı zan altında bıraktığın için açıklama gereği hissettim.Şaka yapıyorum abi.Hemen ciddiye alma. Ben ilk zamanlarımda sayın bile diyordum.
![]()
seni niye etiketledim ki ben nese gormemis say sen o isiNe diyon la akşam akşam
GSCradyo demişsin olay neseni niye etiketledim ki ben nese gormemis say sen o isi
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi ara radyo programi yapildi hatirlarmisin bilmem, onun nasi calistigini detaylari aslana anlatacak biri lazim. Radyo programi icin ama sende bilmiyosun heralde.Ne diyon la akşam akşam
Akif'in falan yaptığını diyorsan olur foruma bağlı bir şey için ek bir şeyler kurulmadı.Konuşup değerlendiririz iyi olur.Bi ara radyo programi yapildi hatirlarmisin bilmem, onun nasi calistigini detaylari aslana anlatacak biri lazim. Radyo programi icin ama sende bilmiyosun heralde.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen aynen o iste. Foruma bagli bisiler yapabiliyosak bi soralim yunusa oda iyi olur tabiAkif'in falan yaptığını diyorsan olur foruma bağlı bir şey için ek bir şeyler kurulmadı.Konuşup değerlendiririz iyi olur.
@Emrah Yıldırım 55. yarışmayı ne zaman açacaksın yazacaktım ki, henüz 54. yarışmanın bitmediğini farkettim.![]()
Allah hakkında hayırlısını versin Aslan. Bir kapı kapanır diğeri açılır. Herşey gönlüne göre olsun.![]()
Sırf oyun + Dünya/Avrupa Şampiyonasında popüler olan şarkılardan bir UNOFFICIAL yarışma mı yapsak ki acaba.
Son dönem fazla tek düze olmaya başladı Eurovision. Ben bile sıkılmaya başladım düşünün artık.![]()
Niye lan.![]()
Sırf oyun + Dünya/Avrupa Şampiyonasında popüler olan şarkılardan bir UNOFFICIAL yarışma mı yapsak ki acaba.
Son dönem fazla tek düze olmaya başladı Eurovision. Ben bile sıkılmaya başladım düşünün artık.![]()
Fazla yarisma olmaz , yarismalarin baslatani genelde sen oluyorsun![]()
Aslan uplar, biz de destek çıkarız. Adam gibi şarkı bulun lan o zaman. Ben hadi kötü şarkı ile girdim diğer 23 kişi niye böyle yapıyor.![]()
Sen niye kötü şarkı ile girdin onu söyle önceAslan uplar, biz de destek çıkarız. Adam gibi şarkı bulun lan o zaman. Ben hadi kötü şarkı ile girdim diğer 23 kişi niye böyle yapıyor.![]()