- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Hadi lan ordan. Çok ekstra bir durum olmadığı sürece benden yarışma falan beklemeyin.![]()
Hergun yarisma yapacaksin Aslan artik sana rahat yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi lan ordan. Çok ekstra bir durum olmadığı sürece benden yarışma falan beklemeyin.![]()
Emir burası için almadı farklı bir konu onu saymayın.Güray ise bölüm moderatörü değil forum moderatörüBu arada sadece bana değil, @Emir Sato ve @Güray Ataman 'a yarışmalar forumunda yetki verilmiş. Hayırlı olsun.
Nedir bu acelen senin AlpayKonu erken açılsın bugün bitsin yarışma.![]()
Canım sıkkın Tuncay ya. 2 yarışmadır da kötü gidiyorum unutmam lazım.Nedir bu acelen senin Alpay![]()
Anladım ama benim katıldığım yarışmada şampiyon olma veya derece yapman çok zor başkanCanım sıkkın Tuncay ya. 2 yarışmadır da kötü gidiyorum unutmam lazım.
Bu arada sadece bana değil, @Emir Sato ve @Güray Ataman 'a yarışmalar forumunda yetki verilmiş. Hayırlı olsun.
Güray bey nasılsınız?![]()
Teşekkürler efenim iyiyim siz nasılsınız![]()
Çok şükür iyiyiz, bakıyorumda aramıza yeni organizatörler katılmış.
@Güray Ataman Moderatör olmuşsun, hayırlı olsun.
Ben de bölge müdürü oldum. Ama bakıyorum da beni hiç tebrik etmiyorsun abi.![]()
Hiç belli olmuyor kirengin değişmemiş, bu sebeple farketmedim. Hayırlı olsun, Şeyh Edebali'nin öğütleri kulağına küpe olsun, makam sebebiyle ne oldum delisi olmayasın.