- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Lobine ve sana bundan sonrası için başarılar diliyorum. Selametle kardeşim.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Kendin bilirsin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lobine ve sana bundan sonrası için başarılar diliyorum. Selametle kardeşim.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Porsuklarda satışa gelmeyeceğime eminim Alpay ama bağımsızlık daha iyi gelecek bir süre. Ama teklifinle gurur duydum. Üyelerinize değer veriyorsunuz en azından.Ağabey seni porsuklara katılmaya davet ediyoruz.
Noluyor agalar ne zaman basliyoruz![]()
Ve evet en sonunda evdeyimBeyler birazdan yemeğe kaçacam bu arada açılırsa yazdırın lan ne zamandır bekliyoruz@Erman Türker
Erman official mi olacak?Ve evet en sonunda evdeyimGelelim fasulyenin baklanın faydalarına :asd22: 21:00 gibi kayıtları açarım beyler
Bakıyorum şikecilerin maçı da fena bir hal almış
Daha ilk yarıdan 3-3 nedir arkadaş ben yanlış mı görüyorum? O nasıl bir maç
![]()
![]()
Aynen offical :k19:Erman official mi olacak?
GT-I9300 Tapatalk
Tamam, şarkımı gönderdim.Aynen offical :k19:
Yazabilirsiniz beni de. @Erman Türker ağabey netim gidip gidip geliyor.
Yazdırma gibi bir durum artık yok bildiğim kadarı ileOhooo yazdiriyor millet kendini, bende magdurum son yarismaya katilamadim beni de yaz o zaman @Erman Türker abi![]()
O zaman iş değişir öyle bir durumda yazarızöncelik tabiki acilan kayita ismini yazdiran da olacaktir, eger orasi dolmasa beni yazdir diyen arkadaslar alinir