54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker

Şuraya bak . Şikesiz yarışmak ayıp olmuş. Vay benim ESCem vay...

Lobi olarak şikesiz yarışacağız. Devam ... Yok öyle lekeli yarışmak. :tank:

Yasaklı olup olmadığını kontrol etmeden geri dönüş yapmadım arkadaşlar. İspanyolca bir harften dolayı listede yasaklı gözükmedi malum şarkı. Oysa harf farklılığı varmış.

ejderlerle Porsuklar bir olmuş. kedi lobisine saldiriyorlar. Sallayabilirsiniz ama yikamazsiniz beyler. Bizde herşey Dimdik:asd22:

images

acilirmi bügün 55? yoksa yatmaya gidiyorum maglum sabah erken kaliyoruz

Yasaklı olup olmadığını kontrol etmeden geri dönüş yapmadım arkadaşlar. Bir harf değişikliği şarkının yasaklı olmadığını göstermişti. İspanyolca bir harften dolayı listede yasaklı gözükmedi malum şarkı.

Senin yapabileceğin fazla bir şey yok açıkçası, neticede çoğu hit şarkının envai dilde remake'i var. Dolayısıyla bu esas olarak yarışmacının dikkat etmesi gereken bir şey. Bende 3-4 yarışma önce aynı Teoman gibi yasaklı şarkıyla katılmıştım oradan biliyorum :D

Yok yok onlardan da bir şey olmazdı :D :oley:
Bu yarışma özelinde en azından 30'lu puanlarda kalmazdık :38573: ,
öte yandan o aklıma gelmeyen şarkı şarkıcı hala aklıma gelmemiş vaziyette klip ve hatun aklımda melodi aklımda ama şarkı çıkmıyo

Yalnız 55. yarışmaya bende yasaklıyla gireceğim baştan söyleyeyim, darılmaca gücenmece yok.

Üstad şu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Farklı bir sanatçı farklı bir dilde söylemiş , bu o şarkıyı farklı yapmaz mı? Samimi fikrini soruyorum, zaten baştan söylediğim gibi 1. sayfada denileni yaptım Ctrl F ye basıp şarkının adını ve şarkıcısını yazdım çıkmadı kurallara uydum yani adı da farklı dilden dolayı. O yarışmaya katılsaydım ancak bilebilirdim.

Yasaklı olup olmadığını kontrol etmeden geri dönüş yapmadım arkadaşlar. İspanyolca bir harften dolayı listede yasaklı gözükmedi malum şarkı. Oysa harf farklılığı varmış.

Aynı kontrolü ben de yaptım ağabey. Sonuçta o yarışmaya katılmayan bilemez ki.

Üstad şu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Farklı bir sanatçı farklı bir dilde söylemiş , bu o şarkıyı farklı yapmaz mı? Samimi fikrini soruyorum, zaten baştan söylediğim gibi 1. sayfada denileni yaptım Ctrl F ye basıp şarkının adını ve şarkıcısını yazdım çıkmadı kurallara uydum yani adı da farklı dilden dolayı. O yarışmaya katılsaydım ancak bilebilirdim.

Bir üstte ki mesajımda yazdığım üzere, bende aynen senin gibi orjinalinden farklı dilde şarkıyla katıldım, meğer yasaklıymış... Aslına bakarsan bence yasaklı listesine reset atılmalı. :)

Geri
Üst Alt